5+1e araba amfisi?

Konu Sahibi
5+1e araba amfisi?
arkadaşlar bende osawa 5+1 war,bide ayriyetten kenwood araba amfisi war,bi tane subwoofer alsam,bunları nasıl pc me bağlayabilirim

bi tane psu(power supply) al 40-50 tl ondan sonra ufak bi kablo kes bu kabloyu power in ve p.con girişlerine köprü yap psu dan gelen + ucu power in girişine tak - ucu da gnd ye gir.
bi tane rca kablo ile de anfiye bağla diğer ucu da pc bağla piyasayı inlet
bu arada kenwood anfinin modeli ne?(merak)

--------------- Ekleme ---------------

Konu Sahibi
arkadaşım anfinin modeli:
kenwood stereo power amplifier kac-622

güzelmiş, benimkide kenwood kac-6403.yardımcı olabildiysem sevindim.
güle güle kullan

Konu Sahibi
sağol arkadaşım,ama bugün bi sorun başladı,hoparlörler bass verdikçe çıtırdıyolar,ama woofer da böle bi sorun yok,bu neden olabilir

woofer ve hoparlörün kesim frekansı farklıdır bu yüzden mid hoparlöre bass verince bu sesi çıkarmaları normaldir o hoparlöre daha yüksek frekanslı yani tiz ve insan sesleri ver bass verme.sorun çözülmezse demekki o hoparlörler mefta

kabloları da kontrol et bende de olmuştu bi ara

Konu Sahibi
sağol arkadaşım ben sorunu hallettim yüklediğim bi program neden oluyomuş ben sorunu çözdüm,yinede sağol

araba anfisi dandik oldugundan 5+1 e zarar vermez ama hoparlörlerini yinede patlatır
bence bir cift oval 1 tane oto subwoofer al

Konu Sahibi
ben zaten woofer alınca bağlıycam bunu yoksa bu ses sisteminin amfisi yeter kendine.

Konu Sahibi
neyse arkadaşalr yardımlarınız için sağolun

pokemen12 kötü bir anlatım olmuş hiç bilmeyen anlattığını uygulayamaz diyebilirim... (+) (-) lere bağla demişsin ama hangi kablo olduğunu belirtmemişsin ayrıca PSU ile şase yaparak çalıştırmayıda yazmamışsın kardeş psu açılmaz yoqsa

ya ben de oto anfi alacagim 500 watt lik pıonner e bağlayacagim ama oto anfiye nasıl enerji jelecek adaptörlemi acaba ??