400 TL ye Kadar Android Telefon

dendok

Üye
bence yeni glaxy pocket al oyunları filen kasmıyor androidi 4.0.4 ce cream

bikere gio ace y mini gibi cihazlarda armv6 işlemci var temple run bile oynayamazsınız chrome gibi birkaç uygulamayı yükleyemezsiniz

-Emre

Üye
Samsung galaxy ace'yi öneririm kullanmadım ama arkadaşlarımda var kullanan memnun kalıyor. Galaxy y ve gio'dan kat be kat daha iyi akakçede aratırsan 450-500 liraya telpa garantili ace bulabilirsin

O fiyata mini 2 bin kat iyidir arada işlemci farkı var bi kere kesinlikle ace almayın.

- - - Eklendi - - -

burda malzeme kalitesi, ses,kamera,ve dayanıklılığı önemli o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bence 701 ve 700

Ayrıca kamerayı bilemem ama bence zaten w dayanıklı bir telefon (düşün bana dayanıyor) ve bir kaç tweak ile ses kalitesini nokiadan çok daha iyi duruma getirebiliyoruz

Buğra

Admin
kesinlikle alcatel ot-995 almalısınız

Sarangni

Üye

Mini 2 ekranı Ace göre çok çok kötü. Bu zamanda Ace ve Mini 2 alınmaz. Biraz daha bekleyip en azından Ace 2, S Advanced gibi cihazlar almanızı tavsiye ederim.

Zamanın da düşük donanımlı Android kullanıcısı olarak kesinlikle Ace, Gio, Mini 2 gibi cihazlar almayın derim.

-Emre

Üye

Mini 2 işlemcisi armv7 bu yüzden diğer cihazlarla aynı kefeye koymayın ayrıca ram miktarı da onlardan çok daha fazla.

Sarangni

Üye
Mini 2 işlemcisi armv7 bu yüzden diğer cihazlarla aynı kefeye koymayın ayrıca ram miktarı da onlardan çok daha fazla.

Arm7 olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor Arm6 olan Ace göre daha avantajlı orası doğru cihazı bizzat inceledim bir hafta önce beğenmedim. Ekran ve performans sıkıntılı.

-Emre

Üye
Arm7 olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor Arm6 olan Ace göre daha avantajlı orası doğru cihazı bizzat inceledim bir hafta önce beğenmedim. Ekran ve performans sıkıntılı.

Evet ekran biraz soluk fakat performans fiyatına göre çok iyi.

- - - Eklendi - - -

kesinlikle alcatel ot-995 almalısınız

Adam haklı 600 tl mükemmel ekran /performans =)

- - - Eklendi - - -

Ayrica wonder ve ot995te ayrıca destek verebilirim ikisi de mevcut bende =)

Tepkiler: Buğra
galaxy mini2,xperia tipo,lg optimus L3 ve GM Planet...bu fiyat aralığındaki en iyi telefonlar

Arkdasda galaxy y var, çok ciddi soyluyorum 0 kasma var menuler arası fakat oyunları deneme sansım olmadı :S

restmod

Üye
Avea intouch 2 oneririm 450ye

Navy_156

Üye
ben galaxy y kullanıyorum çok kullanışlı ama ara sıra kasabiliyor