dendok
Üye
burda malzeme kalitesi, ses,kamera,ve dayanıklılığı önemli o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bence 701 ve 700
Bence xperia E
Samsung galaxy ace'yi öneririm kullanmadım ama arkadaşlarımda var kullanan memnun kalıyor. Galaxy y ve gio'dan kat be kat daha iyi akakçede aratırsan 450-500 liraya telpa garantili ace bulabilirsin
burda malzeme kalitesi, ses,kamera,ve dayanıklılığı önemli o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bence 701 ve 700
O fiyata mini 2 bin kat iyidir arada işlemci farkı var bi kere kesinlikle ace almayın.
- - - Eklendi - - -
Ayrıca kamerayı bilemem ama bence zaten w dayanıklı bir telefon (düşün bana dayanıyor) ve bir kaç tweak ile ses kalitesini nokiadan çok daha iyi duruma getirebiliyoruz
Mini 2 ekranı Ace göre çok çok kötü. Bu zamanda Ace ve Mini 2 alınmaz. Biraz daha bekleyip en azından Ace 2, S Advanced gibi cihazlar almanızı tavsiye ederim.
Zamanın da düşük donanımlı Android kullanıcısı olarak kesinlikle Ace, Gio, Mini 2 gibi cihazlar almayın derim.
Mini 2 işlemcisi armv7 bu yüzden diğer cihazlarla aynı kefeye koymayın ayrıca ram miktarı da onlardan çok daha fazla.
Arm7 olması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor Arm6 olan Ace göre daha avantajlı orası doğru cihazı bizzat inceledim bir hafta önce beğenmedim. Ekran ve performans sıkıntılı.
kesinlikle alcatel ot-995 almalısınız
O paraya symbian al daha cok is yapar
Arkdasda galaxy y var, çok ciddi soyluyorum 0 kasma var menuler arası fakat oyunları deneme sansım olmadı :S
O telefonla oyun oynanmaz asphalt5 bile oynamak için chainfire gerekiyor oda root istiyor...
bence yeni glaxy pocket al oyunları filen kasmıyor androidi 4.0.4 ce cream
Ama hangi young? Ona göre konuşalım..
o kadar da abartma zaten bu fiyatlardaki hiçbir cihazla dead trigger oynayamazsınsana öyle geliyor mesela en basitinden marketten dead triggerı yükle bırak kasmayı oyunu açamassın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?