400 TL ye Kadar Android Telefon

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
400 TL ye Kadar Android Telefon
Selam Gençlik 400 TL Ye Kadar Android Telefon Arıyorumda Ne Olabilr Sizce ?

Sadece sıfır mı 2. el de olabilir mi?

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
0 Olsa İyi Olur

DDorlion

Üye
    Konu Sahibi
gio ilgimi çekti sizce nasıl y ye bakıym şmdi

-Emre

Üye
Gio yden iyidir. Fakat avea intouch alabilirsin

- - - Eklendi - - -

Ama sana bi tavsiye android alacaksan onun üstüne bi en az 300 eklemelisin ki androidden performans alabilesin

Tepkiler: Pianist07
Mümkünse Ace2den aşağı alma çok kasıyor.

Selam Gençlik 400 TL Ye Kadar Android Telefon Arıyorumda Ne Olabilr Sizce ?

galaxy y,gio,ace mini gibi cihazlar almanı tavsiye etmem 400 tlye bir android alacağına nokia lumia 620ye bak bence fiyatı 599 tlydi galiba ama kesinlikle o fiyata android alcaksan fazla oyun oynamaman lazım çünkü giriş seviyesi telefonlar onlar

2.el Atrix veya Huawei ideos x5 alabilirsin ikiside canavar gibidir

2.el wonder al her şeyine yeter

taylan08

Üye
ben olsam 2.el nokia 701 alırım veya 700 alırım dediğin fiyattaki android telefonlar seni deli edebilir

-Emre

Üye
la ercan face'den gel önerim var
adama kazık mi atcan =D

- - - Eklendi - - -

ben olsam 2.el nokia 701 alırım veya 700 alırım dediğin fiyattaki android telefonlar seni deli edebilir

O fiyata ikinci el gw alınabilir mükemmel bi tercih olur fakat w biraz tehlikeli telefon alırken nasıl kullanilmis olduğuna dikkat etmek lazım her türlü destek var o yüzden bilen birinden almayın telefonu =D

Samsung galaxy ace'yi öneririm kullanmadım ama arkadaşlarımda var kullanan memnun kalıyor. Galaxy y ve gio'dan kat be kat daha iyi akakçede aratırsan 450-500 liraya telpa garantili ace bulabilirsin

taylan08

Üye

burda malzeme kalitesi, ses,kamera,ve dayanıklılığı önemli o fiyata alınabilecek en iyi telefonlardan bence 701 ve 700