celilcemre
Üye
Android hiç stabil değil. Isınma, donma artı fazla uygulama oyun yüklerseniz hepten donuyor. Format atılmıyor. 8 çekirdek işlemci var ama boş. Bende LG G4 almayı düşünüyorum. Önemli uygulamaları yükle 3-5 oyun artı yüklersen belki iş görür.
Android kötü diyorsunuz da bence önyargıdan başa bilşey değil. Zamanında ben de önyargılıydım ama o zamanlar symbian o kadar geri değildi. Şimdi android gayet iyi. Isınma sorunu nokiada da vardı. Kasma sorunu da vardı oyunların uygulamaların olduğu klasör çok geç açılıyordu. Ben çözüm olaral tüm klasörleri silip hepsini ana menüye taşımıştım nokia da başka çözüm bulamamış ki son güncellemesinde o da aynı şeyi yapmıştı. Ve uygulama desteği mevzusu da var zamanında önemsemediler bu saatten sonra olmaz. En büyük avantajı multitaskingdi onu da isteseler başka sistemlerde de yaparlar
Sen ne analtıyorsun allahını seversen. Yüksek donanımmış düşük donanımmış. Düşük donanımlı belleli annalı cihazları da biliyorum. Basit işlemler yapabilen sistem tabi çok sıkıntı yaşatmaz. Şarj geriye sayıyor dedin de n8de şarj sorunu çekmezdim taki güncelleme alana kadar. En son belle almıştı sanırım ve şarj ömrü eskisine göre gözle görülür farktaydı. Sen androidi kötülerken ace ile kötülüyorsan olabilir bende düşük donanımlı htc chacha var 3 yılı aşkın süredir kasmasız sağlam çalışıyor ve şarj sorunu da yok. Güzel bir örnek işte sana
Symbian güncellense sisteme sürüyle destek gelse yine de 4 gün çıkmazdı benim günlük kullanımımda bundan eminim. Sistemin yeteneklerini arttırsan bazı şeylerden fedakarlık edersin elbet
Ace ve chacha kıyası yaparsan samsungdan kaynaklı sorunları androide attığını anlarsın. Bir zamanlar ekran çipi olmayan belle nokialar vardı kasıyordu ve oyun bile oynanmıyordu adam akıllı. Nedir bu donanım düşük diye uçuyor muydu. N8 kullanırken larj durumunu çok net hatırlıyorum tüm sürümleri de kullandım çıktığı sürüm ve son sürüm şarj konusunda birbirinden çok uzak. Ve symbian uygulamalar arttıkça yavaşlıyor bu net bişey
güzel konu oldu iyi geyik dönüyoArkadaş 1.700 Görüntülenme 71 Cevap OlmuşKonuyu Hortlatmayın Kapatın Gitsin İşte
güzel konu oldu iyi geyik dönüyobence devam etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?