4.4 Ve Art

-Emre

Üye
Biz iyiyiz ya cm10la aynı gün içinde 4.4. Miui 5 4.3 kurdum fayda etmedi pc de yok oynayamadım da romun üstünde geri kendi romuma döndüm vallahi dünya varmış ya

Tepkiler: Invoke

Invoke

Üye
İlgisi var mı bilmiyorum ama bence var, Artta iken cihaz kapalı halde şarj olmadı. Artta iken bir türlü fastbootmoda alamadım. Artta iken cihazı pcye bağladığımda depolama birimini görmedi(mtp ya da msc ikisinde de)...

Tepkiler: -Emre

-Emre

Üye
Belki de kullandığın rom ile ilgili

Konu Sahibi
Romu yapanın ameleliği ile ilgili

Tepkiler: GDDR5
    Konu Sahibi
Ya bırqk google öyle bişeyi yayınlar mı

bashland

Üye
slimkat 4.4.2 romda art'ı açtım. konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler haberim bile yoktu whatsapp calısmıyo dediginiz bastıgında calısmıyosa bende calsııyo mesaj almıyo dıyosanız şimdiye kadar aldı. titanium backup çalışmıyo ama suanda genel olarak hızlanma gözle görülür şekilde mevcut. özellikle ana ekrana dönerken yada uygulamalar arası geçiş yaparken

Tepkiler: Metalci Melek

Invoke

Üye

whatsapp artta çalışmıyor demedim, whatsapp benim romda artta çalışmıyor dedim. Benim kullandığım romun artını hala iyi ayarlamamış geliştirici(şuan için =P).
Yani verdiği sonuç romdan roma da değişir.

bashland

Üye

Anladım. Ben bilgi olsun diye söyledim bence güzel bi gelişme bu androidin genel çalışma prensipinin değişmesi

Aosp rom kullaniyorsunuz zaten nova launcher kurup efektleri hizlandirin gecisler yine hizli oluyo

bashland

Üye
Aosp rom kullaniyorsunuz zaten nova launcher kurup efektleri hizlandirin gecisler yine hizli oluyo

Efek istedigi kadar hizli olsun program geldiginde 3-4 saniye sonra kullanima hazir olucaksa ne anlami var ? Bunun sagladigi sey programi kullanima hazir hale getirme hizindaki gelisme.

Tepkiler: muratvemine

yakupb03

Üye
Efek istedigi kadar hizli olsun program geldiginde 3-4 saniye sonra kullanima hazir olucaksa ne anlami var ? Bunun sagladigi sey programi kullanima hazir hale getirme hizindaki gelisme.
Aynen öyle bir nevi programları hafızada tutup daha hızlı açılmasını stabil çalışmasıni sağlıyor whatsapp da yağ gibi art ;-)

Invoke

Üye
Ağalar whatsappa taktınız ama ben onu kendi kullandığım rom için söylemiştim.

Konu Sahibi
Ben daha kullanamadım bizim geliştirici ril sorununu çözemedi daha