eymen110 Üye Metalci Melek' Alıntı: Verdigim diğer dosyayı denedimi bu cihazı bozulanlar Genişletmek için tıkla ... Stock a yeni donmeye calisiyorum
Metalci Melek' Alıntı: Verdigim diğer dosyayı denedimi bu cihazı bozulanlar Genişletmek için tıkla ... Stock a yeni donmeye calisiyorum
eymen110 Üye eymen110' Alıntı: cwm 3.7 de kurdu Genişletmek için tıkla ... deli olacam yine olmadı yine acılmıyo tekrar stock a donus
eymen110' Alıntı: cwm 3.7 de kurdu Genişletmek için tıkla ... deli olacam yine olmadı yine acılmıyo tekrar stock a donus
dellete Üye Aslında kendi telefonla denemek sıkıntılı ben dün öğleden beri telefonsuz kaldım hala da öyleyim işyerindeyim arasalar tel kapalı Rom atma güzel bir ama yedek telefon olacak ..
Aslında kendi telefonla denemek sıkıntılı ben dün öğleden beri telefonsuz kaldım hala da öyleyim işyerindeyim arasalar tel kapalı Rom atma güzel bir ama yedek telefon olacak ..
ks53ks Üye eymen110' Alıntı: evet 4.2.1 i yukleyecem daha da ugrasmayacam Genişletmek için tıkla ... Birader en ufak aytıntıları bile yapman lazım senin düştüğün duruma bende düştüm soft birck bile yaptım cihazı
eymen110' Alıntı: evet 4.2.1 i yukleyecem daha da ugrasmayacam Genişletmek için tıkla ... Birader en ufak aytıntıları bile yapman lazım senin düştüğün duruma bende düştüm soft birck bile yaptım cihazı
ks53ks Üye Metalci Melek' Alıntı: Duzeldimi tel Genişletmek için tıkla ... usta ya günde 2 3kez telefon çekmiyor şebeke gidiyor acaba radio rom kurmadım ondan mı kaynaklanıyor acaba Son düzenleme: 27 Ağu 2014
Metalci Melek' Alıntı: Duzeldimi tel Genişletmek için tıkla ... usta ya günde 2 3kez telefon çekmiyor şebeke gidiyor acaba radio rom kurmadım ondan mı kaynaklanıyor acaba
teoz Üye frdgngr' Alıntı: Batery doctor u yükle sol üst kenarda kendi göstergesi çıkıyor doğru gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
frdgngr' Alıntı: Batery doctor u yükle sol üst kenarda kendi göstergesi çıkıyor doğru gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler