Tekrar android recoveryden kuriyim dimi? Format system osh preinstalle gerek var mi? Orjinal sbf yi kurup tekrar root unlock felan yapayim mi? Cevap bekliyorum teşekkürler.
Tamamdır yaptım, oldu, kullanıyorum teşekkürler. Son verdiğin o pil için olan şeyide dediğin programla yüklücem. Kernel nedir ne işe yarar yüklesem iyi mi olur hangisini ve nasıl yükleyeyim onada yardımcı olsan?
Teşekkürler.
Bu romu att motorola atrix e de yükleyebilirmiyiz amerikadan gelen bi atrix. Onun internet hızı kamerası işlemcisi tr atrixden çok çok iyi yani ülkelerin gelişmişlik düzeyine göre telefon dagıtıyorlar.
Yok kardeşim kamerası internet hızı normal menü hızı olsun tr atrix ten cok cok iyi
Her ülkenin gelişmişlik düzeyine göre telefon veriyorlar örneğin bu piyasadaki kore s4 ler flan suriyede orjinal olarak geçiyo.
Ben att atrix kullanmıştım o bozuldu sevdigim icin yeniden aldm ama tr atrix aldım fakat arada çok fark var
Az önce att nin ana kartını bununla degistirmeye calıştım fakat desteklemedi bildirim ışığı yanıyor ama tel açılmıyor. Tekrar eski ana kartı taktım bnde
hakan telefonun wifi si ni ne yapım sence tamir falan, anakart kim değişir kaç para isteler bizim Erzurum'da yapmıyorlar bi tavsiyen varmı? sana göndersem halledermisin ?
arkadaşlar merhaba konuyu uzun süredir takip ediyorum ben atrixi 2012 de aldım 2013 de 2013.08.26 epinterın romunu kurdum hala o romdayım şimdi 4.4.4 v3 de geçmeme değermi .romun kamerasından hiç memnun deglim bu romun kamerası nasıl.teşekkürler
arkadaşlar merhaba konuyu uzun süredir takip ediyorum ben atrixi 2012 de aldım 2013 de 2013.08.26 epinterın romunu kurdum hala o romdayım şimdi 4.4.4 v3 de geçmeme değermi .romun kamerasından hiç memnun deglim bu romun kamerası nasıl.teşekkürler