cm 7.2 pil performansı çok iyi 2-3 gün kullanıyordum telefonu ve daha stabil çalışıyor ama 4.4.4 daha güzel bazen hatalar alabiliyorsun en kötüsüde pil 1 gün dayanıyor
deneye öğrenirsin dedin ,denedim ilk denemede telefon recovery moduna geçmiyor tel sürekli motorola logosunda kapanıp açılıyor telefonu nasıl normale döndurebilirim
Tel oğlumun beni gaza getirdi kitkat kitkat dedi. 4.2.2 yi youtubeden izleyerek sorunsuz kurdum.kitkatta cuvalladim.fastboot ta recovery.img yaparken bu hale geldi
ona gerek yokki hatırladığım kadarı ile motorola güncel driverlerinı kuracaksın bilgisayara ilk önce ondan sonra rsdlite programı var onu kuracaksın telefonu fastboot ta bilgisayara bağlayacaksın rsdlite ile indirmiş olduğun orjinal motorola yazılımı flashlıyorsun rom atmaktan çok daha kolaydı ama sonra rom atmak için herşeye baştan başlaman lazım
deneye öğrenirsin dedin ,denedim ilk denemede telefon recovery moduna geçmiyor tel sürekli motorola logosunda kapanıp açılıyor telefonu nasıl normale döndurebilirim
Aga öncelikle geç oldu ama hoşgeldin. bu geçiş olayı benide aynı duruma düşürdü. Bu tarz geçişlerde mesela yeni yüklediğin cwm bu rom için,hatamın geri dönüşü stocka dönerek aşdım.Açıkcası bu telefon bizim uğraşımız amaç eğlenmek[emoji4].Örnek verecek olursam şu anda kamera stock sürümün eline su dökemez.Bu atrix forumu hiç kapanmayacakmış gibi hergün bir yenilik için bi hevesle giriyoruz. Kolay gelsin