Motorola Atrix 4G [4.4.4] CM11 for Atrix

asuheylb

Üye
Evet şu an fabrika ayarlarına dön dedim ve cm 11 kurulum ekranı hata veriyor
ne mutlu bana ki atrix ile uğraşmaya devam ediyorum

Konu Sahibi
Temiz kurulum yap sırasıyla wipe-recovery-rom-gapps

asuheylb

Üye
[RPC:S-6:AEC-0] Sunucudan Bilgi Alınırken Hata Oluştu3 kere sırasıyla "wipe-recovery-rom-gapps" yaptım "artık yeter bunun çektiği " dedi sanırım oldu.

Konu Sahibi
Bazılarında nedense bu hata oluyor birde wipe yaparak dene olmazsa yukardaki arkadaşın yaptığı gibi üst üste dene

teoz

Üye
Atrixim bozuldu. Bir anda kalvyede s,e,z,w tuslarinin olduğu kisim okumaz oldu. Bu harflere basamiyorum. Teknik bir sorun olmali lutfen yardim edin konuyu nerde acacagimi bulamadim buraya yaziyorim

Atrixim bozuldu. Bir anda kalvyede s,e,z,w tuslarinin olduğu kisim okumaz oldu. Bu harflere basamiyorum. Teknik bir sorun olmali lutfen yardim edin konuyu nerde acacagimi bulamadim buraya yaziyorim
Hocam gecms olsn ekran gitti. Benim de oyle oldu garanti yeni ekran takti

smhsngn

Üye
bataryası %100 olmayıp belli sayıda kalanlar için sorun çözüldü buyrun buradan indirin arkadaşlar

teoz

Üye
O zaman bana ucuz yollu dokunmatik lazim. Cikma falan olan varsa ulasirsa sevinirim

Konu Sahibi
Çin malı alma sakın çakma ekranlarda android 4 ve üstü dokunmatik algılamıyor

Konu Sahibi
bataryası %100 olmayıp belli sayıda kalanlar için sorun çözüldü buyrun buradan indirin arkadaşlar

Bari türkçeleştirip bi konu olarak açda milletin işine yarasın

Konu Sahibi
İşte bu anlattığını konu olarak aç bu bölüme

Hocam RASHR FLASHTOOLU kurdum recovery yapin dosyayi demissinin hangi dosyayi? Srroge cardi secti disya gorunmuyor.ama 3 tane image dosyasi var onlarimi recovery yapcaz.bu islem zorunlu mu ben programi kurdum.recovery dedim yetki istedi herzaman yetku ver dedim.sonra image disyalarini secrim.yeniden baslattim hixbirsey olmadi.sonra baslangictan androud recovery e gireyim dedim .an Allahim o ne onadabgirmiyo.flashtoolu sildim.simdi hicbirseye giremedigim gibi oylece kalakaldim.napmam lazim

Konu Sahibi
İndirdiği zip dosyasını telefonuna çıkar içinde recovery yazan bir dosya var