ks53ks Üye Metalci Melek' Alıntı: Konudan indirin Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hayırlı bayramlar kusuruma bakmayın kurbanla uğraşırken ilgilenemedim hakkınızı helal olsun
Metalci Melek' Alıntı: Konudan indirin Genişletmek için tıkla ... Kardeşim hayırlı bayramlar kusuruma bakmayın kurbanla uğraşırken ilgilenemedim hakkınızı helal olsun
HakanSeven12 Üye Konu Sahibi diğeriyle aynı hporc32leri sil önce recovery kur sonra rom ks53ks' Alıntı: Kardeşim hayırlı bayramlar kusuruma bakmayın kurbanla uğraşırken ilgilenemedim hakkınızı helal olsun Genişletmek için tıkla ... hayırlı bayramlar
diğeriyle aynı hporc32leri sil önce recovery kur sonra rom ks53ks' Alıntı: Kardeşim hayırlı bayramlar kusuruma bakmayın kurbanla uğraşırken ilgilenemedim hakkınızı helal olsun Genişletmek için tıkla ... hayırlı bayramlar
ks53ks Üye Metalci Melek' Alıntı: diğeriyle aynı hporc32leri sil önce recovery kur sonra rom hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla ... Usta v2yi de yükleyememiştim böyle acaba wipe filan yapmak lazım mı?
Metalci Melek' Alıntı: diğeriyle aynı hporc32leri sil önce recovery kur sonra rom hayırlı bayramlar Genişletmek için tıkla ... Usta v2yi de yükleyememiştim böyle acaba wipe filan yapmak lazım mı?
ks53ks Üye Metalci Melek' Alıntı: Biri son recoveryi bir yere yükleyip link verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah atarım inşallah usta köydeyim de
Metalci Melek' Alıntı: Biri son recoveryi bir yere yükleyip link verebilir mi? Genişletmek için tıkla ... Yarın sabah atarım inşallah usta köydeyim de
frdgngr Üye Metalci Melek' Alıntı: Ha bide yine iyisiniz Android L de alacaksınız geliştirici öyle söyledi Genişletmek için tıkla ... on numara bir haber bu kardeşim
Metalci Melek' Alıntı: Ha bide yine iyisiniz Android L de alacaksınız geliştirici öyle söyledi Genişletmek için tıkla ... on numara bir haber bu kardeşim
asuheylb Üye Aramalarda donmalar yaşayanlar oluyor mu? birde gapps dan uygulama yükleyemedim fikri olan var mı onun haricinde gayet başarılı oluş. ---- bir de bluetooth için çözüm yok mu acaba ses gelmiyor.
Aramalarda donmalar yaşayanlar oluyor mu? birde gapps dan uygulama yükleyemedim fikri olan var mı onun haricinde gayet başarılı oluş. ---- bir de bluetooth için çözüm yok mu acaba ses gelmiyor.
kamil_3545 Üye arkadaşlar ben şu an v2 yi kullanıyorum. içindeki oyun programlar silinmeden nasıl v3 e geçebilirim