Motorola Atrix 4G [4.4.4] CM11 for Atrix

Konu Sahibi
Evet cm11 başka gapps olmaz bu bigpart rom. O yüzden ya bunu yükle yada daha küçük boyutlusunu

benim telefona 4.4.4 ü yüklemiştim 1 aydir gayet güzel kullanıyordum fabrika ayarlarına döndüm arama sırasında ses ne gidiyor ne geliyor tekrar romu flash ladım aynı bunun için bir fix varmı bildiğiniz orjinal roma dönmeyi pek istemiyorum dönünce büyük ihtimal ekranın bazı kesimi dokunmatiğini kaybedecek yoksa dönemmi ne dersiniz.

Sabırla bekledim 1saat sonra düzeldi birde v3 ne zaman bi haber varmi Hakan?

Her seyi yaptim romu yukledim sorunsuz acildi wifiden de bagandim fakat sim karti gormuyor ve operatore bagalnmiyor acil yardim hizmet yok uyarisi var devamli

Wipe yaptim abi yuklemeden formatlari da yaptim yazilani sirayla yaptim

Konu Sahibi
Tekrar yükle belki indirirken veya kurarken bir sorun oluşmuştur olmazsa orjinale dönüp dene

tamam tekrar yükledim düzeldi rom güzel yalnız telefon uyku ve tuş kilidindeyken internet kapanıyor galiba wutsuptan veya facden mesaj gelmiyor

frdgngr

Üye
bende selinux açıkken de kopma olmuyor torrent de indiriyorum sorun yok v1 kullanıyorum
hakan tebrik ederim kardeşim ayın üyesi olmuşsun

eymen110

Üye
Atrix simi hepsiburadaya gonderdim ekraninda ufak bi sorun vardi moto g verirler diye para iadesi yaptilar

Konu Sahibi
teleservice sadece moto g veriyor

eymen110

Üye
Teleservice gitti zaten ama para iadesi geldi

eymen110

Üye
Hepsiburada teleservice gonderdi onlarda paraiadesi yapmis

kardeşim şimdide batarya yüzde 75e kadar şarj oluyor bu sorunu nasıl halledicem