bLnmz
Üye
Hacı ona biraz geç kaldımHadi geçmiş olsunherkes garanti dışı bırakıyo diyo ama bilmiyorum bir iki yerde garantiye yolladım işlem gördü gibi şeyler gördüm. Artık rom root recovery atarken sayacı arttırmayan yöntemler araştırarak yap aman dikkat et.
Klübe hoşgeldinHacı ona biraz geç kaldımKnox Warranty Void 1 diyor Bakalım ne olacak. Zaten mayısta askerim gelince elden çıkarırım
Hoşbuldum başkanKlübe hoşgeldin
Knox bootloaderden kurtulursan banada haber verHoşbuldum başkanŞimdi Knox'tan çıkmaya çalışalım biraz da
Hacı bugün Samsung'tan bir arkadaş ile görüştüm. Cihaz KNOX devreye girdi diye garanti dışı kalmıyor sayaç 1'de olsa fark etmez dedi. Telefon incelenir, kronik yada fabrika hatası ise işlem yapmak zorundayız zaten diyor ancak sen cihazın yazılımı üzerinde aşırı oynamalar yaparak cihaza zarar verdiysen zaten servis kabul etmez bunu dediler. O yüzden KNOX'muş falan hikaye beylerKnox bootloaderden kurtulursan banada haber ver
Eğer öyleyse süper haber çünkü kime sorsan takmış herkes garanti dışı diyor başka bişey demiyorHacı bugün Samsung'tan bir arkadaş ile görüştüm. Cihaz KNOX devreye girdi diye garanti dışı kalmıyor sayaç 1'de olsa fark etmez dedi. Telefon incelenir, kronik yada fabrika hatası ise işlem yapmak zorundayız zaten diyor ancak sen cihazın yazılımı üzerinde aşırı oynamalar yaparak cihaza zarar verdiysen zaten servis kabul etmez bunu dediler. O yüzden KNOX'muş falan hikaye beylerEn azından ben takmıyorum
Matık yürütmek gerekirse; tanıdığın bir telefoncudan rica et. Ana karta şasi aldırsın. Boardda anlaşılmayacak bir hasar meydana gelsin. Garantiye gönder. Telefon hiç açılamayacak durumda olsun. Onada yazılım derse tüküreyim böyle adalete (:Eğer öyleyse süper haber çünkü kime sorsan takmış herkes garanti dışı diyor başka bişey demiyor
Valla ben bilmiyorum ama herkes öyle diyo neye dayanarak diyolarsa artıkMatık yürütmek gerekirse; tanıdığın bir telefoncudan rica et. Ana karta şasi aldırsın. Boardda anlaşılmayacak bir hasar meydana gelsin. Garantiye gönder. Telefon hiç açılamayacak durumda olsun. Onada yazılım derse tüküreyim böyle adalete (:
O yüzden arkadaşımın dediği çok çok mantıklı geldi. Telefon incelenmeden, senin yazılımınla alakalı olup olmadığı bilinmeden garanti dışı kalması saçma.
Resimdeki ilk versiyonlara ait şuan kullandığın note 3 h.m.Arkadaşlar hesap makinası resimdeki gibi değil onu farkettim note 3 deki formuna nasıl getirebilirim ?
Normalde son sürümleri kullananlar şuan senin kullandığını kullanıyor =) resimdeki hesap makinesi normal stock note 2 4.3 romundan olur illaki ama araştırman lazımOlmuyor yani anladığım kadarıyla öylemi
Eyw su knox olayi cozulsun stock 4.3 e donerim diye dusunuyorum =)Normalde son sürümleri kullananlar şuan senin kullandığını kullanıyor =) resimdeki hesap makinesi normal stock note 2 4.3 romundan olur illaki ama araştırman lazım
Şu anda stock rom 4.3 note 2 için paylaşıldı. Knox beklemene lüzum yok kiEyw su knox olayi cozulsun stock 4.3 e donerim diye dusunuyorum =)
Yok sayaç zaten 1 olmuş durumda onu sıfırlayabilirsem döncemŞu anda stock rom 4.3 note 2 için paylaşıldı. Knox beklemene lüzum yok ki
Videosunu koydu adamın biri evet jtag kutusuyla yapıyo ama herkesin öyle bi imkanı yok uygulama olmalıbir yöntem varmis gibi ama jigle oluyormuş oda kötü
jtag alicaksin bide bunu yapmayi uygulayacaksin hocam ben video gormedim xdada gördüm videoyu atarmisinVideosunu koydu adamın biri evet jtag kutusuyla yapıyo ama herkesin öyle bi imkanı yok uygulama olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?