[4.3][mk9] Dn3 ( Ditto Note 3 ) Note 3 Özellikleri (e-team)

profis2

Üye
3.2 romu yüklü ordakipile tıklıyorum ama bişey çıkmıyor hatt yukardan bildirim çubuğu düşmeye kalkıyorkardeş o pil sekmesi çıkmıyorda ben eski stock roma döneceğim dönüyorum fakat custom binary download diye bişi var diğer iki seçenek offical yazıyo onda numara yazıyor "12" ben bunu nasıl sıfırlarım çünkü cihazımı kies görmüyor güncelleme desteği vermiyor

Root ile triangle away adlı bir uygulama var onunla sıfırlayabilirsin

Anil-D

Üye
Og batery modu nerden bulurum ?

Ben şimdi system app in içinden buldum sabah upload ederim şu an pc den girmeme imkan yok vereceğim linkteki apk yı system > app içine at tamam

Tepkiler: Anil-D

Anil-D

Üye
Tmmdir hocam Allah razı olsun

ta7eR

Üye
ben stock kullanıyorum da diğerlerini de denedim fakat devil kernel dışındakilerin ayarlarıyla oynayınca telefon açılmadı

ta7eR

Üye
Bunu kullandim imei gitmedi ama genede sen bilirsin

Hangi devil kernel ve IMEI numarası gitti mi
en sonunda yükledim bu apk yı system > app nin içine at sonra değiştirebilirsin
link: " "

Anil-D

Üye
zipshareye felan upload edermisin

Anil-D

Üye
saolun hocam bu sadece notemı ait ben bunu 3 cihazada denicemde

saolun hocam bu sadece notemı ait ben bunu 3 cihazada denicemde

bu link
bilmiyorum bende romun içinde olduğu için biliyor muhtemelen olmaz ama telefona zarar vemez denekte fayda var

Arkadaşlar ditto dan 4.1.2 ye stock roma geri nasil donerim aciklarmisiniz genisce suan ditto v3.2 kullaniyorum

ta7eR

Üye
4.1.2 rom indir custom rom sonra ditto rom u nasıl yüklediysen aynı şekilde recovery den yükliycen bu kadar ama stock rom yüklenmiyor bildiğim kadarıyla

bLnmz

Üye
Zootscripts ile telefonu komple sıfırla.
İndirdiğin stoch romu Download Mod'da telefonuna at. Ben daha önce bu şekilde başarılı sonuç almıştım.

Konu Sahibi
Temiz kurulum yap scripti kullan. Philz touch 5.15 ile donma yaşayanlar varmış herhalde ana konuda görmüştüm ama çözüm ne bakmamıştım. Xda linkinden bi araştır onu istersen.