elizkundura
Üye
-
Konu Sahibi
-
kardeşim telefonun yurt içi ise
4.1 düşünmeden geç kim diyor jb çıkmadı ben 15 gündür jb li kullanıyorum 3g lerde sorunsuz çalışıyor ve çok basit yapması arkadaşarda konularda anlatmışlar 4.1jb diye bence düşünmeden yükselt çünkü 4.0.1 bire göre filan çok daha hızlı ve sorunsuz benim görüşüm bu
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca senin telefonun 3gs onu jb yapmak 3g gore daha basıt
kardeşim telefonun yurt içi ise
4.1 düşünmeden geç kim diyor jb çıkmadı ben 15 gündür jb li kullanıyorum 3g lerde sorunsuz çalışıyor ve çok basit yapması arkadaşarda konularda anlatmışlar 4.1jb diye bence düşünmeden yükselt çünkü 4.0.1 bire göre filan çok daha hızlı ve sorunsuz benim görüşüm bu
ayrıca senin telefonun 3gs onu jb yapmak 3g gore daha basıt
Arkadaşım farkındaysan arkadaş 3Gdemiş 3G dememiş!!! adamı yalnış yorumlarlınla 4.1 yaptırıp boş boş kullndrtcaksn telefonu 3gs için jb cıkmadı daha
Arkadaş 3gs 4.1 nasıl jb yapcaz bide bize anlatsana herkez ya bi akıllı sen kalmışsın heralde ?
bekleyeceksin kardeş unlock çıkmadı daha bekleniyor bugün yarın çıkar32 3g s modelı yur dısından geldi sım tanımyor sımkılıt acılması gerekıyor bı kac yere goturdum daha cıkmamıs dıyorlar 4.1 fersıyondadır ne yapmam gerekır yardımcı olurmusnuz tşk ederım
sürüm 4.1 modem firmware . 05.14.02 yuksekmıs dusukmu olması gerekıyor ıtunes ten restore edıyım dıyorum restoreye gırmeden bırseyler ındıyor yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?