4.1 hakkında bi kaç soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
4.1 hakkında bi kaç soru
elimde 3 gs yurt biçi turkccelden alınma iphone var ben bunu shh kaydı olmadıgı için 4.0 veya 4.0.1 yükseltemiyorum ituneste 4.1e uptade ediyor sizden en son versiyona yükseltsem mi yükseltmesem mi diye görüş almak istiyorum jb daha cıkmadı ama bugün yarın cıkar diyolar ayrıca 4.2 de cıkacak büyük ihtimal 4.1 yapalımda jb cıkarsa da en azından 4.2 için beklemeyelim diye düşünüyorum bide eger 4.1 yapacaksam itunesin en sonn versiyonunu mu kullanayım saygılar hayırlı akşamlar

Cs***MaN

Üye
jb cıkmadan parmagını bıle kıprdatma

cmlkrc

Üye
aklından bile geçirme sakın yükseltme!!!!

kardeşim telefonun yurt içi ise
4.1 düşünmeden geç kim diyor jb çıkmadı ben 15 gündür jb li kullanıyorum 3g lerde sorunsuz çalışıyor ve çok basit yapması arkadaşarda konularda anlatmışlar 4.1jb diye bence düşünmeden yükselt çünkü 4.0.1 bire göre filan çok daha hızlı ve sorunsuz benim görüşüm bu

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca senin telefonun 3gs onu jb yapmak 3g gore daha basıt

deastan

Üye
32 3g s modelı yur dısından geldi sım tanımyor sımkılıt acılması gerekıyor bı kac yere goturdum daha cıkmamıs dıyorlar 4.1 fersıyondadır ne yapmam gerekır yardımcı olurmusnuz tşk ederım

sürüm 4.1 modem firmware . 05.14.02 yuksekmıs dusukmu olması gerekıyor ıtunes ten restore edıyım dıyorum restoreye gırmeden bırseyler ındıyor yardımcı olurmusunuz

Cs***MaN

Üye

Arkadaşım farkındaysan arkadaş 3G demiş 3G dememiş!!! adamı yalnış yorumlarlınla 4.1 yaptırıp boş boş kullndrtcaksn telefonu 3gs için jb cıkmadı daha

Arkadaş 3gs 4.1 nasıl jb yapcaz bide bize anlatsana herkez ya bi akıllı sen kalmışsın heralde ?

arkadaşlar bilende konuşuyor bilmeyende 3gs lerde jailbreak çıktı ama kısıtlı yeni bootrom eski bootrom olayı bazı 3gs lere jailbreak var uyumlu olmayan 3gs lerede greenposion ile jailbreak yapılacak

bekleyeceksin kardeş unlock çıkmadı daha bekleniyor bugün yarın çıkar

deastan

Üye
cook tşk ederım

beklemek

beklemekten baska carem yok tşk ederım

arkadaslar bu ipohone yi (3g yurtdışı ) 4.1e yükselttim şimditelefonu sim kartsız kullanıyorum acaba size sorum bu jb işini nasıl yapacağız diye bi konu açsakta bu arada benim gibi bilmeyen arkadaslarda bu konu içinde hem 4.1 in jbsini vede unlock u resimli ve de videolu bilen arkadaşlar bize gösterseler ve de bu jb ve unlock çıktığı zaman oradan takip etsek çok iyi olur diyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...