yusufucan
Üye
biraz önce yozgat vodafone cep shopla görüstüm 3g simgesi yozgatta gelip gittigini söyledim o gelip gider diye sacma cevap verdi allah belsini versin vodafone nin
Yaa arkasalar ne ugrasiyorsunuz 3g ile kapatin gitsin ben 3g dün biraz kullandim telefon 3g iken biri arayinca zilsesi bozuk gibi caliyor 2g gecince normal caliyor bide burda 3g yozgatta vodafonun sinyali 2g göre düsük
--------------- Ekleme ---------------
Pitbull112233 bana mi gülüyon yoksa vodafone shop verdigi cevaba mı
biraz önce yozgat vodafone cep shopla görüstüm 3g simgesi yozgatta gelip gittigini söyledim o gelip gider diye sacma cevap verdi allah belsini versin vodafone nin
bn ankara merkezdeyim ama burdada mobil tv yok varda sorunlu götüntü yok seste gidip gelioBurada daha 3G falan yok.. Merkezdekiler bayram etsin
bendede n70 dediğin gibi çift mod seçeneginde ama video aramasını seçtiğimde şebeke desteklemiyor diyor?? bana ulaş özel msj ileArkadaşlar hattım Avea Cep telefonunuz N Serisi ise ayarlarda Çift Mod ve gsm bölümü var oradan Çift mod seçeneğini seçiyoruz telefon kapanıp açıldıktan sonra normal yine eski haline dönüyor.ondan sonra siz kendi elinizle telefonu kapatıp açtığınızda 3G aktif oluyor.Ben Şahsen denedim Gayet hızlı ve görüntü kalitesi çok güzeldi.bu arada telefonun markası N70.saygılar...
resmen kandırıldık !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?