3N olduğum kısa zamandaki izlenimlerim:
hala tam olarak 3N'ye geçemedik hızım 20-25kB/s iken , 3N'li dönemde en fazla 45kB/s yi gördüm. ki bu da anca 2.2N olur
Ulan su turkcel aylardir bangir bangir reklam yapti halaa tik yok su türk milletini enayi yerine koyuyorlar ya elin adami 4g kullanmaya basladi biz 3g yi göremedik bu ne sacmalik böyle..
ardaaga sana katılmıyorum
hem şebeke uzaklığından kaynaklanıyorsa daha fena çünkü şu an gerçekten 3N''ye geçmişsek bundan sonra da bu böyle olur...yani 2G hızında 3N........
3N olduğum kısa zamandaki izlenimlerim:
hala tam olarak 3N'ye geçemedik hızım 20-25kB/s iken , 3N'li dönemde en fazla 45kB/s yi gördüm. ki bu da anca 2.2N olur
ben develideyim bizim burda tık yok hala mobıl tv yi yükledim kuruldu ayarlardan mobil tv yi seçtim kanal simgeleri filan geldı ama kanallara tıklayınca biraz bekleyip hata yazıyor 3g olmadıgı icın
3g için telefonunuzu açıp kapayın öyle deneyin 3g simgesi geldiğinde kullanmaya başlayabilirsiniz simge gelmezse bulunduğunuz yer ya 3g kapsamı dışında ya da turkcell tarafından kullanıma acılmamıştır.Şuan Ordu-merkez de kullanıma açıldı diğer illerde de yakında hizmete girecektir biraz daha sabredin.