en son 2 gun once katılmıstım aynı gun ıcınde 2.kez atınca bir gun icinde sadece 1 kez katılabilrisiniz diye geliyordu simdi kampanyaya daha once katıldınız tekrar katılmanıza gerek yok mesajı geldı pakette 280 mb vardı belkı ondan oldu diyecem ama daha once direk geliyordu aynı gun 250 altına dusunce sabah yuklenıyordu bakalım yarın tekrar denerim
Arkadaslar lutfen yardim edin bende kazandim da bu mb lsri nasil kullancam yani internete girmek ucretsiz mi oluyor yoksa internet e girmek ucretli de bisey indirmek mi ucretsiz??????? lutfen cevaplarinizi bekliyorum
Arkadaslar lutfen yardim edin bende kazandim da bu mb lsri nasil kullancam yani internete girmek ucretsiz mi oluyor yoksa internet e girmek ucretli de bisey indirmek mi ucretsiz??????? lutfen cevaplarinizi bekliyorum
cepten internete girmek de içerik indirmekte o aldığımız internet paketinden gidecek sakın turkcell im den veya mobil oyuncu gibi sitelere girme bu siteler kontorlu
cepten internete girmek de içerik indirmekte o aldığımız internet paketinden gidecek sakın turkcell im den veya mobil oyuncu gibi sitelere girme bu siteler kontorlu
evet girebilirsin tavsiyem olsun opera mini üzerinden girersen daha hızlı ve daha güvenli olursun oyun indir resim indir müzik indir ama paketi sakın aşma
yok kardeş ücretsiz.kampanyadan kazandığın internetLe msn,oyun indirme,siteLere girme,program,tema indirme vs turkceLLin internet şebekesini kuLLandığın herşeyde geçerLi.yani bedava.rahat oL
Telefonun 3G uyumlu değilse katılamazsın, telefonun uyumlu değil uyarısı alırsın. Ama 3G uyumlu telefonda saat 21:00 gibi takarak 3 saat kullanıp mesajı yollarsam katılabilirsin. Kazandığın paketi kendi telefonunda kullanabilirsin.