kozluca21 Üye Konu Sahibi arkadaşlar işe yaramasına sevindim ileri sarma işlemini yön tuşuna basılı tutarak yapması lazım.. eror vermesinin sebebini bilemiyorum
arkadaşlar işe yaramasına sevindim ileri sarma işlemini yön tuşuna basılı tutarak yapması lazım.. eror vermesinin sebebini bilemiyorum
kozluca21 Üye Konu Sahibi gaziantep' Alıntı: kardeş aca ba hamgi modellere uymlu bir yazsaydın Genişletmek için tıkla ... hocam bende tam olarak hangi modellere uyumlu bilmiyorum ama bütün java tabanlı telefonlar bence denesin büyük çoğunluğunda sorunsuz çalışmakta
gaziantep' Alıntı: kardeş aca ba hamgi modellere uymlu bir yazsaydın Genişletmek için tıkla ... hocam bende tam olarak hangi modellere uyumlu bilmiyorum ama bütün java tabanlı telefonlar bence denesin büyük çoğunluğunda sorunsuz çalışmakta
cokoprensesa Üye Arkadaşım bu programı telefona nasıl kurmam gerekiyor? Bu konuda oldukça geri kalmış durumdayımw200 de mp4 film zilemeye çalışıyorum fakat sedece ses çalıyor. Bu programla mümkün mü acaba?
Arkadaşım bu programı telefona nasıl kurmam gerekiyor? Bu konuda oldukça geri kalmış durumdayımw200 de mp4 film zilemeye çalışıyorum fakat sedece ses çalıyor. Bu programla mümkün mü acaba?
cokoprensesa Üye Arkadaşlar birisi bana telefona nasıl yüklendiğini anlatabilir mi?yardım istiyorum lütfennnnnnnn