300 TL Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xxsatoxx

Üye
    Konu Sahibi
300 TL Telefon
Başlıkta da yazdığı gibi 300 tlye telefon alıcam.Nokia dışındaki bütün telefonlar olur.Önerilerinizi bekliyorum.

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
hepsiburada ya bak fiyat aralığı seç iyi bir şeyler bulabilirsin

o fiyata alacağın telefon adı gibi ancak telefon etmeye ve mesaj çekmeye yarar sen bi 300 daha koy üstüne öyle araştırma yap

frk uzn

Üye
2ci el temiz t20 bulabilirsin illa 600 lıraya araştırmana gerek yok

O fiyata alınabilecek en iyi telefon vodafone 945 5mp kamera android 2.2 froyo yükleniyor 600mhz işlemci vss..

Tehlike ";4636856][COLOR="DarkRed' Alıntı:
O fiyata alınabilecek en iyi telefon vodafone 945 5mp kamera android 2.2 froyo yükleniyor 600mhz işlemci vss..

vodafonelu değilse kötü bir telefona kalacak
[/COLOR]

xxsatoxx

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4636856]O fiyata alınabilecek en iyi telefon vodafone 945 5mp kamera android 2.2 froyo yükleniyor 600mhz işlemci vss..
[/QUOTE]

Vodafone hat kullanmak zorunlu mu ? Bide Samsung JET S8000 ve[h=1]BlackBerry Curve 8520 hakkında bilginiz var mı ?[/h]

Mobilator

Emekli Yönetici
Vodafone hat kullanmak zorunlu mu ? Bide Samsung JET S8000 ve[h=1]BlackBerry Curve 8520 hakkında bilginiz var mı ?[/h]

Hayır baska hatlarda kullanırsın. AMA Araştır yinede. Saydığın telefonlar icinde en iyisi vodafone 945.

vodafonelu değilse kötü bir telefona kalacak
Sim kilidi yok kardeşim her hatta çalışır zaten yazıyor orda incelersen görürsün
Vodafone hat kullanmak zorunlu mu ? Bide Samsung JET S8000 veBlackBerry Curve 8520 hakkında bilginiz var mı ?
hayır her hatta çalışıyor o telefonları boşverin jet çok eski bir cihaz ve işletim sistemi yok java dandiktir.8520 de bıs olmadan hiçbir işe yaramıyor

xxsatoxx

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4637499]
Sim kilidi yok kardeşim her hatta çalışır zaten yazıyor orda incelersen görürsün

hayır her hatta çalışıyor o telefonları boşverin jet çok eski bir cihaz ve işletim sistemi yok java dandiktir.8520 de bıs olmadan hiçbir işe yaramıyor
[/QUOTE]

eyw. bu 945 araştrdım biraz flash ve market sorunu var diyolar.bu konuda bilgin var mı?

xxsatoxx

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4637554]
Ben öyle sorunlar duymadım
[/QUOTE]

Tamam çok sağol.Büyük ihtimal 945 alıcam.Olmassa ikinci el falan bişeler bakarım.Bu arada son bişe daha sorucam bu teli sadece vod. kullanıcılarına mı satıyolar bayiliklerden peşin fiyatına ?

Tamam çok sağol.Büyük ihtimal 945 alıcam.Olmassa ikinci el falan bişeler bakarım.Bu arada son bişe daha sorucam bu teli sadece vod. kullanıcılarına mı satıyolar bayiliklerden peşin fiyatına ?
İkinci ele hiç bulaşmayın derim sorunlu oluyor çalıntı vs..
Bayilerde olabilir belki gidip sormanız lazım

pasha14

Üye
Curve 9300 bak bence 350 - 450 arası gidiyor üzerine biraz para ekleyip daha iyi bir telefon almış olursun.

Flash sorunu belki olabilir ama resmi olmayan yollardan android 2.2 yada 2.3 yüklersen flash desteğide olur. Markete gelince telefonu sıfır alacaksan market uygulaması olmaz ama vodafonun resmi internet sitesinde güncel rom indirip sistemi güncellersen market uygulaması da yükleniyor

Yunkaai

Üye
Benim telefondan alabilirsin.3 mp kamera,kapasitif dokunmatik,android,flash player,600 mhz işlemci

Sıfırı 330-400 arasında bulabilirsin

61semih

Üye

Samsung Ch@t indirime girmiş bayağı yerde arkadaş 249 TL ye aldı onada bak istersen o qwerty klavyeli bilgine..

eğer elden alma imkanın varsa t20 lerin 2.elleri 250-300 TL arası bunun haricinde başka telefon almanı önermem ama nokia dersen aynı şekilde c6-01 bulabilirsin sıfır olsun dersen gio alabilirsin ama biraz daha tuzludur fiyatı

benim imzamdan güncel akıllı telefon fiyatlarına bir göz at

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...