Aziz™ Üye he şöyle bir iki kilo 3310 al arada ceviz kırmak içinde fena olmaz hani yada birine kızdınmı adamı direk indirmek için kafasına atyada marketlerde kiloların yerine kullanılsın vs
he şöyle bir iki kilo 3310 al arada ceviz kırmak içinde fena olmaz hani yada birine kızdınmı adamı direk indirmek için kafasına atyada marketlerde kiloların yerine kullanılsın vs
office boyxD TuRkiShCowboy' Alıntı: Sifonu çektin mi ? Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: geçmiş olsun ama telefonun wc işi ne üzülme ya dökülen sütün ardından ağlanmazmış cana gelmesin Genişletmek için tıkla ... (mecaz olduğunu anladım ama) ne sütü adam N97 diyo sen süt dion
TuRkiShCowboy' Alıntı: Sifonu çektin mi ? Genişletmek için tıkla ... -YARINIYOK-' Alıntı: geçmiş olsun ama telefonun wc işi ne üzülme ya dökülen sütün ardından ağlanmazmış cana gelmesin Genişletmek için tıkla ... (mecaz olduğunu anladım ama) ne sütü adam N97 diyo sen süt dion
Onur Saka Üye Konu Sahibi office boyxD' Alıntı: (mecaz olduğunu anladım ama) ne sütü la adam N97 diyo sen süt dion Genişletmek için tıkla ... La Dedigin KİŞİ Bir Kız'dır DEGERLİ BİR ARKADAŞIM... Lütfen Bayanlar'la Böyle Konuşma...
office boyxD' Alıntı: (mecaz olduğunu anladım ama) ne sütü la adam N97 diyo sen süt dion Genişletmek için tıkla ... La Dedigin KİŞİ Bir Kız'dır DEGERLİ BİR ARKADAŞIM... Lütfen Bayanlar'la Böyle Konuşma...