Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap hsno7' Alıntı: aynen pes 13 falan oynarım yukarda yazdım zaten internet oldumu oyunları pek açmam bile. Genişletmek için tıkla ... Tamam bi piyasaya bakayım o zaman .NeXuS.' Alıntı: vaaay apple logolu. Genişletmek için tıkla ... Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba
hsno7' Alıntı: aynen pes 13 falan oynarım yukarda yazdım zaten internet oldumu oyunları pek açmam bile. Genişletmek için tıkla ... Tamam bi piyasaya bakayım o zaman .NeXuS.' Alıntı: vaaay apple logolu. Genişletmek için tıkla ... Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba
NEXUS Üye Siycey' Alıntı: Tamam bi piyasaya bakayım o zaman Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba Genişletmek için tıkla ... vay be hesap makinalı , ve 0.027 Mhz işlemci son teknoloji
Siycey' Alıntı: Tamam bi piyasaya bakayım o zaman Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba Genişletmek için tıkla ... vay be hesap makinalı , ve 0.027 Mhz işlemci son teknoloji
hsno7 Üye Konu Sahibi Siycey' Alıntı: Tamam bi piyasaya bakayım o zaman sağolasın. ben çıkıyorum iyi geceler Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba Genişletmek için tıkla ... bayağı yüksekmiş hsno7' Alıntı: bayağı yüksekmiş Genişletmek için tıkla ...
Siycey' Alıntı: Tamam bi piyasaya bakayım o zaman sağolasın. ben çıkıyorum iyi geceler Bunun işlemcisi 0.027Mhz miydi hesap makinası falan vardı galiba Genişletmek için tıkla ... bayağı yüksekmiş hsno7' Alıntı: bayağı yüksekmiş Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 1145465 Kapalı Hesap Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bütçe yeter mi bunlara hacım Yoksa biraz düşelim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Bütçe yeter mi bunlara hacım Yoksa biraz düşelim
ByKatre Üye Kardeşim Asus X550LN-XO069D modelini Öneririm. Güncel oyunların hepsini acıyor. Ben de de var. Inceleme konum vardı notebook bölümünde
Kardeşim Asus X550LN-XO069D modelini Öneririm. Güncel oyunların hepsini acıyor. Ben de de var. Inceleme konum vardı notebook bölümünde
hsno7 Üye Konu Sahibi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şuna ne diyosunuz edit:ekran kartı pek iyi değil diyorlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunun ekran kartı hakkında pek bilgi toplayamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şuna ne diyosunuz edit:ekran kartı pek iyi değil diyorlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunun ekran kartı hakkında pek bilgi toplayamadım
Enpatsu Shakugan Üye hsno7' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şuna ne diyosunuz edit:ekran kartı pek iyi değil diyorlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunun ekran kartı hakkında pek bilgi toplayamadım Genişletmek için tıkla ... Ilk pcnin ekran kartı çöp zaten. Ikinci bilgisayarın ekran kartı benimkinden bile kötü bak istersen gpuboss.com/gpus/Radeon-R5-M230-vs-GeForce-840M sen gel beni dinle sonradan pişman olacağın birşey yapma.
hsno7' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şuna ne diyosunuz edit:ekran kartı pek iyi değil diyorlar Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız şunun ekran kartı hakkında pek bilgi toplayamadım Genişletmek için tıkla ... Ilk pcnin ekran kartı çöp zaten. Ikinci bilgisayarın ekran kartı benimkinden bile kötü bak istersen gpuboss.com/gpus/Radeon-R5-M230-vs-GeForce-840M sen gel beni dinle sonradan pişman olacağın birşey yapma.
Enpatsu Shakugan Üye dalga furkankaya559758' Alıntı: i7 işlemci, GTX 880 ekran kartı, 16 GB RAM, 2 TB HDD, 256 GB SSD yeterli mi? Genişletmek için tıkla ... dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür
dalga furkankaya559758' Alıntı: i7 işlemci, GTX 880 ekran kartı, 16 GB RAM, 2 TB HDD, 256 GB SSD yeterli mi? Genişletmek için tıkla ... dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür
ByKatre Üye The Nightmare' Alıntı: dalga dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür Genişletmek için tıkla ... dostum oyunlarda 5 yıl götürür yoksa daha fazla
The Nightmare' Alıntı: dalga dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür Genişletmek için tıkla ... dostum oyunlarda 5 yıl götürür yoksa daha fazla
Enpatsu Shakugan Üye ByKatre' Alıntı: dostum oyunlarda 5 yıl götürür yoksa daha fazla Genişletmek için tıkla ... he bende onu demek istedim işte eksik yazmışım
ByKatre' Alıntı: dostum oyunlarda 5 yıl götürür yoksa daha fazla Genişletmek için tıkla ... he bende onu demek istedim işte eksik yazmışım
furkankaya559758 Üye The Nightmare' Alıntı: dalga dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür Genişletmek için tıkla ... Evet dalga geçiyorum.
The Nightmare' Alıntı: dalga dalga mı geçiyon bu özellikteki bilgisayar seni 5 yıl rahat götürür Genişletmek için tıkla ... Evet dalga geçiyorum.