29 yaşına büyükanne oldu!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
29 yaşına büyükanne oldu!!
13 yaşında anne oldu, 29'unda da büyükanne oldu...

Amerika'da 29 yaşındaki bir kadın büyükanne olarak, dünyanın en genç büyükanneleri listesine girdi.

Chicago'da yaşayan 29 yaşındaki Leticia Magee'nin 16 yaşındaki kızı Celia önceki gün bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Celia, geçen yıl 15 yaşında evlenmişti.Yeni doğan bebeği Russell Eugene adı verildi.

Aynı zamanda okul basketbol takımında oynayan küçük anne en büyük sorun olarak hamileliği sırasında antremanlara gidememesini göstererek, "Bu yüzden doğuma çok sevindim. Artık bebeğimin bakım işlerini anneme bırakıp ben tekrar basketbol oynamayı istiyorum" dedi.

Genç yaşta anneanne olan Leticia, kızının bu isteğine karşı çıktı. Leticia küçük bebeğe kızının bakması gerektiğini savunarak, "Küçük Russell'in anne sevgisine ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

bune acele yahu

Bunlar speedy gonzales

Tepkiler: 55_BeRKaN_55 ve Silinen Üye 2149105
Genç yaşta anneanne olan Leticia, kızının bu isteğine karşı çıktı. Leticia küçük bebeğe kızının bakması gerektiğini savunarak, "Küçük Russell'in anne sevgisine ihtiyacı var" şeklinde konuştu.

Konu Sahibi
şimdiki nesiller çok hızlı

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
bi 15yıl sonra kadının cocuğunun cocuğuda doğurur aileçek değişik bir durum olur

pelın_

cennetlık olcak ya torununun torununu gorcek utanmasa

Tepkiler: LuckyDALT0N
Eğer öyle cennetlik olunuyorsa bende yapmaya başlıyım

Konu Sahibi
valla öyle cennetlik oluysa ohoo

pelın_

Valla bılemm ben ole dıyolarya

Adilx05

Üye
Evli Değiller Mi Peki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...