26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

oo carla güncellemesi allanların ve alamyanların çatışmasını düşünmek istemiyorum

belle gelsin bir süre kullanırım yaza doğru htc'ye geçmeyi düşünüyorum çok güzel telefonları var..android deneyecem 1 kere bakalım nasılmış..

valent

Üye
Biz alamayanlar grubunda olacağız tek bildiğim şey bu

ben de alamıyacam.
bir de daha orjinal belle gelmemiş carla dan konuşuyoruz

zaten bnde 4s almayı düşünyorum yakın zamanda ama belle yi bi eskitemde

man20

Üye
hevesimi aliyim öyle diosun bende evt hevesimi aliyim belki windows phone bile almayı düşünebilirim. benim sağım solum belli olmaz

papakudioflu

Emekli Yönetici

bende ondört yıllık nokia serüvenime 4s le son vermeyi düşündüm ama mart nisan gibi iphone5 gelicek diye duyunca vazgectim belle geldikten sonra birkac ay idare eder iphone5e gecerim diye düsünüyorum

Geçen gün öylesine s60v5 sayfalarında ne var ne yok diye gezinirken birde ne göreyim, resmen Belle cfw yapmış adamlar. Hemde gayet güzel duruyor. Pek anlamam bu işlerden ama eğer bu işle ilgilenen birileri varsa Carla'da, Donna'da bizim cihazlara uygun hale getirilebilir sanırım. s60v5'te Belle varsa bizde de Carla veya Donna neden olmasın?

S60v5'te Belle yok,Belle görünümlü Şahin var

eh be nokia milletin ''anna''sını ''belle''diniz.

S60v5'te Belle yok,Belle görünümlü Şahin var

Doğrudur, 5800'da kullanmadığım için performansını bilemeyeceğim. Ancak performans açısından çok kötü olmadığı sürece Carla görünümüne ben hayır diyeceğimi zannetmiyorum. Parantez içinde görsel olarak Belle'den daha iyi olması halinde.

valent

Üye
Kardeşimin 5800 ına flaşh ladım belle görünümlü s60v5 widget desteğide var gayet güzel çalışıyor 2 tane ev ekranı var ne kadarda çakma olsada yapan kalıbı iyi oturtmuş diyebilirim.Şimdi abi kardeş belle kullanıyoruz

Altın kafesi bülbüle sokmuslar abi yanlıs yapıyorsunuz demiş...
yani s60v5 e belle görünümlü şahini yükle telefon haşat olsun

Haşat mı olsun ? Kullanmadan yorum yapma.Orjinal yazılıma dönemezsin cfw kullandıktan sonra 5800 da.
11 ay civarı kullandım 5800 toplasan 15 gün orjinalde durdum.

valent

Üye
Haşat mı olsun ? Kullanmadan yorum yapma.Orjinal yazılıma dönemezsin cfw kullandıktan sonra 5800 da.
11 ay civarı kullandım 5800 toplasan 15 gün orjinalde durdum.
Dönmek isteyen olmaz herhalde kardeşim kullanıyor ve son derece mutlu üstelik belle görünümlü