26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

eğer verilen tarih doğruysa süper

okitox

Üye
şu an için bütün kaynaklar popo olduğundan yeterince kaynak gördüklerini düşünmüşlerdir artık kimse kaynak istemiyor dedikodular için

kaynak tesbitin doğru da en küçük kıvılcım heyecanlandırmaya yetiyor artık bizi

zaten öyle bir tarih vermiş ki eleman tam ay ortasına denk geliyor.tutma olasılığı yüksek 1 hafta sonra da şubat bitiyor zaten

Toros542

Üye
bundan 1 ay kadar önce belle nin subat mart ayına kadar gelmeyecegini yazmıstım.suan nokia subat ayı olarak belirtsede ben yine de temkinliyim.hatırlarsanız anna icin neler konusulmustu buralarda nelerrrr.söyle bi düsünün.mesela samsung wawe serisi icin aylar önce bada2.0 nin cıkacagını duyurmustu.ve hala bu güncellemenin ne zaman cıkacagına dair resmi bir acıklama gelmedi bildigim kadarıyla.suan piyasada wave 3 satısta ve bu cihazın satısları belli bir seviyeye gelmeden samsung da bu güncellemeyi sunmaz dogal olarak.aynı olayı nokia da yapıyor haliyle.nokianın belle yüklü cihazları cıkalı ne kadar oldu ki bu güncellemeyi hemen sunsun müsterilerine.belle li cihazlar biraz satılsın ondan sonra gelecek tabiki bu güncelleme.

anna yılan hikayesine dönmüştü erteleye erteleye ağustosu buldular.ama hiçbir resmi ağızdan şu ayda geliyor diye duymadık.hep çeyreklerle konuşuldu.bu sefer durum farklı.direk elimizde ay var.şubat diyor adamlar.ertelenmesi için de bir sebep yok bence 1.5 ay var fazla fazla yetişir.tabi bu da benim görüşüm nokianin ne yapacağı belli olmaz..

nokia tam bi ****

Tepkiler: MertcaN9

qsaw

Üye
bu seferde çeyrek çeyrek değilde ay ay ertelerler

kocaeliliğimiz kalmadı yaa istanbullu olduk artık ama memleketimi unutmadım

bu arada bütün forumdaşlarımın yeni yılını kutlarım..herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.
birde içiyorsanız ağzınızla için bu akşam