Cihanî Sultan
Üye
Bencede fazla ümitlenmeyin azcık görsellik katmış başka bişey yok C6-01 ciler fazla heyecan yapmayın
Ümitlenmesin derken o kadar ahım şahım birşey gelmeyecek ona ümitlenmeyin ama yinede telefona güzellik kattığını söyleyebilirim .
sanırım nokia her ay güncelleme çıkarsada yaranamaz sana.
Ya daha final sürümü yayınlanmadan başlamışsınız yine konuşmaya
Final sürümünde hava durumu widgeti ve yeni widgetler var ayrıca mutlaka yeni tema ve programlarda gelecektir bu kadar aceleci olmayın ya...
Şu anda güncelleme konusunda en iyisi Apple İOS ondan sonra symbian gelir birçok kişinin övdüğü android bile 7 - 8 ayda bir güncelleme çıkarıyor...
Milet iyi donanımlara sahip diye yüksek fiyatlara android cep telefonu alıyor ama son android güncellemesinden yoksun bırakılıyor...
Bunlarıda göz önüne alırsnız iyi olur arkadaşlar...
anladınÜmitlenmesin derken o kadar ahım şahım birşey gelmeyecek ona ümitlenmeyin ama yinede telefona güzellik kattığını söyleyebilirim .
Ee bunun neresi konuyla alakalı?Yahu neden kendinizi yipratiyorsunuz. Belle anna hikaye, doninimi yetersiz bi sistem s3 ben e7 kullaniyorum. Yavas, yani iphone ve androide gore, ama telefon hosuma gidiyor. Video izliyorum chat yapiyorum widgetleri yeni kesfetmeye basladim. Telefinda ram belli islemci belli belle deil krali gelse bise yapamaz. Kullandigim cihaz sertifikalida ooohhhh yukluyorum keyfime bakiyorum.....
Ee bunun neresi konuyla alakalı?
Belleye Şarkı Yapar Olduk..
Amanini BELLE BELLE Altını Üstünü BELLE
Belleyi Verdim Nokia'ya Yetişmedi Kaldı Haftaya....
onu tartışmak için açıldı bu konu fakat nokia çok yavaşgün varmı ne zaman geliyo arkadaşlar aralık bitmeden gelse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?