26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

emre.koc

Üye
suan belle den memnunum ben yeni cıkan n8 için

Ümitlenmesin derken o kadar ahım şahım birşey gelmeyecek ona ümitlenmeyin ama yinede telefona güzellik kattığını söyleyebilirim .

m542tf

Üye
Ümitlenmesin derken o kadar ahım şahım birşey gelmeyecek ona ümitlenmeyin ama yinede telefona güzellik kattığını söyleyebilirim .

sanırım nokia her ay güncelleme çıkarsada yaranamaz sana.

Tepkiler: hakan_710
sanırım nokia her ay güncelleme çıkarsada yaranamaz sana.

arkadas emre hakli belle ile yeni widgetler ve yeni programlarin gelmesi lazim, yoksa sirf görsellik ile is bitmiyor bellede daha hala hava durumu widgeti bile yok.

evet bir hava durumu için widgeti yok
çağa uymak lazım madem belle herşey yeni sürümde dendi telefon olarak beklediğimiz bunlar hızda önemli ama programlar dahada önemli

Ya daha final sürümü yayınlanmadan başlamışsınız yine konuşmaya
Final sürümünde hava durumu widgeti ve yeni widgetler var ayrıca mutlaka yeni tema ve programlarda gelecektir bu kadar aceleci olmayın ya...
Şu anda güncelleme konusunda en iyisi Apple İOS ondan sonra symbian gelir birçok kişinin övdüğü android bile 7 - 8 ayda bir güncelleme çıkarıyor...
Milet iyi donanımlara sahip diye yüksek fiyatlara android cep telefonu alıyor ama son android güncellemesinden yoksun bırakılıyor...
Bunlarıda göz önüne alırsnız iyi olur arkadaşlar...

^BaRoN^

Üye
2012'nin ilk çeyreğinde gelecek gibi gözüküyor...

slm,sonucta 1-2 widget daha gelir ama program fazlalasmasi asla olmaz bundan kendi adin murat gibi emin ol,android her 7-8 ayda güncelleme cikariyor ama adamlar versiyon atliyor sen suanki cikan ice cream sandwich 4.0 gördün mu bizim belle yaninda bir hic kalir ve bu yazilim cogu androidli telefonla gelecek.

emre.koc

Üye
konu android ' in yada symbian ' ın iyi olması değil arkadaşlar . bırakın o işleri artık.

Yahu neden kendinizi yipratiyorsunuz. Belle anna hikaye, doninimi yetersiz bi sistem s3 ben e7 kullaniyorum. Yavas, yani iphone ve androide gore, ama telefon hosuma gidiyor. Video izliyorum chat yapiyorum widgetleri yeni kesfetmeye basladim. Telefinda ram belli islemci belli belle deil krali gelse bise yapamaz. Kullandigim cihaz sertifikalida ooohhhh yukluyorum keyfime bakiyorum.....

^BaRoN^

Üye
Ee bunun neresi konuyla alakalı?

rmzn027

Üye
Belleye Şarkı Yapar Olduk..

Amanini BELLE BELLE Altını Üstünü BELLE
Belleyi Verdim Nokia'ya Yetişmedi Kaldı Haftaya....

gün varmı ne zaman geliyo arkadaşlar aralık bitmeden gelse bari

okitox

Üye
nokia navifirme yeni çıkardığı telefonların dosyalarını eklemiş.... x serisi x2 cart curt falan.. diğerleri aynı...