26 ekim oldu. Belle geliyormu? & konferans da neler oldu hakkinda tum yorumlar :D

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar da birdaha yapmaz tamam kaynasmak için muhabbete dalmışlar.

Bizim adımıza özürdilediğin için sağol

----------Eklendi @ 00:59:57 ---------- Yazıldı @ 00:58:42 ----------

Bu yukardaki mesajları kastediyorum. Bazı arkadaşlar sırf mesaj kasmak için sürekli yorum yapıyor. Bunun içinde siz var mısınız yok musunuz bilmiyorum. Yorumum sadece size değil.

Tamda benim ekip ayrıca sadece biz değiliz daha var sensation tüm sayfalara bakarsan anlarsın. Zaten uyarı puanım 6 oldu

mobilden pm atılıyo mu öğretinde konu kirlenmesin?

uruno

Üye
Güncelleme servisi hata veriyor suitte
sanki bir şeyler mi yüklüyorlar ne . hadi hayırlısı valla.

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
Bende hata vermiyordu. Sorun yoktu ama aklıma geldi bende belle yüklüydü zaten diye. La ne şaşırtıyorsunuz adamı

man20

Üye
çok eğlenceli bi sayfa vardı tartışıyorduk ama admin kapattı ya 76. sayfada linki var o sayfanın nese sağlık olsun. ya bu belle ne zaman gelir ki bilemiorum sanırım 2 hafta sorada gelmicek iyice şizofren oldum

n8 1000 tl
c7 800 tl
c6 01 600 tl

arkadaslar ızın verınde oncelıgı bunlara versınler. n8 ıle c7 yı karsılastıran arkadaslar varda ıcımızde

n8 1000 tl
c7 800 tl
c6 01 600 tl

arkadaslar ızın verınde oncelıgı bunlara versınler. n8 ıle c7 yı karsılastıran arkadaslar varda ıcımızde

ben Geçen sene 740 a aldım c601 i Neden hafife alıyorsunuz teli ya Tmm c 7 üstün ama c601, n8 le c7nin yaptığı herşeyi yapabiliyo bence siz fazla Para verdiğiniz için o teller e gururunuz a dokunmuş olmalı

duman61

Üye
ben Geçen sene 740 a aldım c601 i Neden hafife alıyorsunuz teli ya Tmm c 7 üstün ama c601, n8 le c7nin yaptığı herşeyi yapabiliyo bence siz fazla Para verdiğiniz için o teller e gururunuz a dokunmuş olmalı

Doğru diyorsun karşılaştırmada aralarında fazla fark yok işlemcileri ram vs aynı

StigmatA

Üye
12mp kamera. benim için yeterli bir fark. tartışmaya girmek istemezdim ama azıcık mecburi hissettim

Evet Nokta Virgül bir C7 kullancısı ve Sahibi Olarak N8 Kamerası Süper C7 ninde Kasası güzel
Hepsinin bir güzelliği var,önemli olan bizim memnun olmamız ben memnunum kamerası kötüde olsa

Evet Nokta Virgül bir C7 kullancısı ve Sahibi Olarak N8 Kamerası Süper C7 ninde Kasası güzel
Hepsinin bir güzelliği var,önemli olan bizim memnun olmamız ben memnunum kamerası kötüde olsa

neresi kötü gayette güzel.ah şu belle bi gelsin..

bence belleden fazla birşey bekleme 1 haftadır kullanıyorum ama o kadar çok bir fark göremedim

Bencede fazla ümitlenmeyin azcık görsellik katmış başka bişey yok C6-01 ciler fazla heyecan yapmayın

distakjo

Üye
az kaldı gelir inş 1 aya kalmadan. Ama benim tele biraz geç gelir galiba. Anna ve 25.007 beç gelmipti. Yurt dışından aldığım için heralde.

Sıkıldım kardeşim 2 gün geçince herkes sıkılır anna'dada öyle oldu güncellemeyi görmeden senin gibi düşünüyordum ama bir yükle bakalım telefon uçuyor ama sıkılırsınız yine yeni birşey istemiyorum ama bi güncelleme bir kişiyi 1 yıl idare etmez hep geliştirilmeli 3 ayda bi güncelleme çıkmalı bence ama nokia bunu beceremez neyse görünce anlarsınız .