25'i hd 36 adet oyun! UPLOAD SITELERI ILE UĞRAŞMAK ISTEMIYORSAN GEL!

axe20

Üye
Ellerine sağlık.

kardeş emeğine sağlık bu güzel paylaşımlar için sağolasın

kardş eline sağlık teşekkr ederım ama ashalpt 5 ve dunquen hunterda sorun var dosyalar bozuktr neden dersen 3 tane c6_01
2 tanede n8 denemdm ama sonuç aynı hatalı böyle bı üst konuda yakışı kalmaz hem indren arkadaşlarn kotaları boşa gitmesn yazıktır iyi qünler

mstery60

Üye
teşekkürler harika bi paylaşım

Anil-D

Üye
rica etsem guitar oyununuda eklermisin

latf

Üye
adamın dibisin admin c7 telefonumu alalı 3 ay oldu ilk defa adam gibi oyun yükleyebildm saol

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
Gerçekden takdir edilecek bir konu ve paylaşım.Oyunları ararken çekmediğim sorun,çile kalmamıştı.Kimileri kafasına buyruk ve düzensiz kimilerinde miktari düzende karşılaştım.Ama aradığımı sonunda burada buldum umarım indirdiklerimi telefonuma sorunsuz bir şekilde kurar ve tadına varabilirim.Bu paylaşımda emeği geçen (crazy-oruc) arkadaşımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Ayrıca indirme kolaylığına ayrı bir yet tutmak lazım.Upload siteleri dışında bu kadar sağlam ve basit bir indirme düzeneğiyle çok fazla karşılaşmadım.Göz ardı etmemek lazım tekrardan teşekkürler.Başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.

Son olarak arkadaşlara ufak bir tavsiyem olsun.İndire tıkladıkdan sonra download seçeneğinde çıkan saveye tıklarken önümüze bir link daha çıkar ve birçoğumuz idman ve benzeri programlar kullanırız ve kullananlarda mutlaka vardır.Seri bir şekilde bu yönden bilgisayara indirip usb yoluyla telefonunuza kısa bir sürede atabilirsiniz.Telefonda upload etmek biraz çiledir.

snn_2506

Üye
ya usta emeginesaglik harika olmus birde okey olsa super olur.tesekkurler

130 mb s60v5 için çok fazla değilmi ya

çoğu oyunların linkleri bummm olmuş yeniler misiniz

Çok saol sonunda aradıklarımı buldum