sgp_0537 Üye Emrah Senden Bir İstekte Bulunabilirmiyim, Bana Cep Msn Lazım Mümkünse Beleş Cinsinden Yardımcı Olursan..
Emrah Senden Bir İstekte Bulunabilirmiyim, Bana Cep Msn Lazım Mümkünse Beleş Cinsinden Yardımcı Olursan..
playboy07 Üye emrah abi bende de d aynı senin 6233 tel var. bu tel. videoları ileri geri sarmıyo biliyosun bu tel. uygun bir video oynatıcı varmı bulursan sevinirim --------------- Ekleme --------------- video oynatıcı lazım abi
emrah abi bende de d aynı senin 6233 tel var. bu tel. videoları ileri geri sarmıyo biliyosun bu tel. uygun bir video oynatıcı varmı bulursan sevinirim --------------- Ekleme --------------- video oynatıcı lazım abi
emrah44 Üye Konu Sahibi playboy07' Alıntı: emrah abi bende de d aynı senin 6233 tel var. bu tel. videoları ileri geri sarmıyo biliyosun bu tel. uygun bir video oynatıcı varmı bulursan sevinirim --------------- Ekleme --------------- video oynatıcı lazım abi Genişletmek için tıkla ... İleri geri vidyo saran bir program bilmiyorum, belki de yoktur öyle birşey. Ama bulursam eklerim. iskenlii' Alıntı: arkdaşlar bu programlar s60 bir çoğu olmuyor baştan söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Bunlar S30 Siemens MC60'taki programlarım.
playboy07' Alıntı: emrah abi bende de d aynı senin 6233 tel var. bu tel. videoları ileri geri sarmıyo biliyosun bu tel. uygun bir video oynatıcı varmı bulursan sevinirim --------------- Ekleme --------------- video oynatıcı lazım abi Genişletmek için tıkla ... İleri geri vidyo saran bir program bilmiyorum, belki de yoktur öyle birşey. Ama bulursam eklerim. iskenlii' Alıntı: arkdaşlar bu programlar s60 bir çoğu olmuyor baştan söyleyeyim Genişletmek için tıkla ... Bunlar S30 Siemens MC60'taki programlarım.