bayonet Üye herkese slm ben k790i kullanıyorum türkçe mp3 programı mevcut mu acaba şimdiden sağolun ayrıca palaşım için çok sağolun
herkese slm ben k790i kullanıyorum türkçe mp3 programı mevcut mu acaba şimdiden sağolun ayrıca palaşım için çok sağolun
playboy07 Üye abicim benim telefonum nokia 6233 bu telefona uygun msn programın var mı ayarlarsan sevinirim şimdiden çok saol --------------- Ekleme --------------- abi benim telefon nokia 6233 buna uygun msn programın var mı varsa bi ayarlarsan sevinirim şimdiden çok saok
abicim benim telefonum nokia 6233 bu telefona uygun msn programın var mı ayarlarsan sevinirim şimdiden çok saol --------------- Ekleme --------------- abi benim telefon nokia 6233 buna uygun msn programın var mı varsa bi ayarlarsan sevinirim şimdiden çok saok
emrah44 Üye Konu Sahibi Kardeş msn yaz 7777'ye gönder turkcellin sitesinden ücretsiz indiriyorsun ve 2008'e kadar msn ücretsiz!!! Bende var ama kopyalanmıyor telefondan. Olsaydı hemen eklerdim..
Kardeş msn yaz 7777'ye gönder turkcellin sitesinden ücretsiz indiriyorsun ve 2008'e kadar msn ücretsiz!!! Bende var ama kopyalanmıyor telefondan. Olsaydı hemen eklerdim..
Tugo1907 Üye ben de her cm 2008i arıodum arkadaşım ama sanırım o link ölmüş ya yenileyebilirsen ii olur aslında
emrah44 Üye Konu Sahibi Sanırım 6300, 6233 gibi sadece 3gp çalıştırıyor. S40'larda avi çalıştıran program yok!