emrah44 Üye Konu Sahibi nisren' Alıntı: kardeş inmiyor işte inmiyor nasıl iş yapıyosunuz anlamadım Genişletmek için tıkla ... Linkte sorun yok da bu yorumuna bakarsak sende sorun var gibi. Kimse burda senin emrinde değil. Laflarına dikkat et!
nisren' Alıntı: kardeş inmiyor işte inmiyor nasıl iş yapıyosunuz anlamadım Genişletmek için tıkla ... Linkte sorun yok da bu yorumuna bakarsak sende sorun var gibi. Kimse burda senin emrinde değil. Laflarına dikkat et!
mustukk Üye slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. --------------- Ekleme --------------- slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım.
slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. --------------- Ekleme --------------- slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım.
emrah44 Üye Konu Sahibi mustukk' Alıntı: slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. --------------- Ekleme --------------- slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. Genişletmek için tıkla ... Yüklemek için sertifika istememesi lazım. Kimsede böyle bir sorun olmadı.
mustukk' Alıntı: slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. --------------- Ekleme --------------- slm benim n73 telefonum var bu proğramları yükleyemiyorum.sertifika istiyor ne yapmslıyım. Genişletmek için tıkla ... Yüklemek için sertifika istememesi lazım. Kimsede böyle bir sorun olmadı.