TKHal0 Üye Saol kardeş müthişsin bu yorumu ( ...indiripte bi teşekkür bile etmeyenlere yazıklar olsun !) bunu için yazdım
Saol kardeş müthişsin bu yorumu ( ...indiripte bi teşekkür bile etmeyenlere yazıklar olsun !) bunu için yazdım
FiErKeMaL Üye Teşekkürler kardeşim. --------------- Ekleme --------------- Linkler kırık be kardeşim, teşekkürler genede.
Teşekkürler kardeşim. --------------- Ekleme --------------- Linkler kırık be kardeşim, teşekkürler genede.
veli.003 Üye teşşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- site sqahibine sesleniyorum kendim bi site yaptım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız diye oyunlar menüsüne MaxiCep Teknoloji Portalı yazdım site sahibinden cevap istiyorum
teşşekkür ederim --------------- Ekleme --------------- site sqahibine sesleniyorum kendim bi site yaptım Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız diye oyunlar menüsüne MaxiCep Teknoloji Portalı yazdım site sahibinden cevap istiyorum
devilsy24 Üye Konu Sahibi linkler kırık değil arkadaşım... gangstar 3 ü bende zor bulduydum bi ara zaman bulursam düzetirim ok ?
linkler kırık değil arkadaşım... gangstar 3 ü bende zor bulduydum bi ara zaman bulursam düzetirim ok ?