asigsasi Üye -Battal' Alıntı: 12 yaşındaki üyeler gibi konu açtığından olmasın ... Genişletmek için tıkla ... gereken cevap
-Battal' Alıntı: 12 yaşındaki üyeler gibi konu açtığından olmasın ... Genişletmek için tıkla ... gereken cevap
codblackops2 Üye Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı
Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı
İhtiyar007 Üye codblackops2' Alıntı: Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı Genişletmek için tıkla ... işte asıl gereken cevap
codblackops2' Alıntı: Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı Genişletmek için tıkla ... işte asıl gereken cevap
asigsasi Üye codblackops2' Alıntı: Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı Genişletmek için tıkla ... oyunlar bölümüne açtığı konularda bi manada gereksiz olmasın
codblackops2' Alıntı: Noluyor la burda - - - Eklendi - - - hıı symbian pro bi kre 24 ysnda tmm mı .s.s Birazdan bana da 12 yaşındasın derler bu yorumdan sonra - - - Eklendi - - - İnsan gereksizlerde saçmalayınca dışardan yaşı 14 15 16 vs gözükebiliyor gerçeği bilemezsiniz takmayın bu kadar kafanızı Genişletmek için tıkla ... oyunlar bölümüne açtığı konularda bi manada gereksiz olmasın
İhtiyar007 Üye asigsasi' Alıntı: oyunlar bölümüne açtığı konularda bi manada gereksiz olmasın Genişletmek için tıkla ... hangisi mesela?
asigsasi' Alıntı: oyunlar bölümüne açtığı konularda bi manada gereksiz olmasın Genişletmek için tıkla ... hangisi mesela?
İhtiyar007 Üye asigsasi' Alıntı: hepsi de Genişletmek için tıkla ... olmadi ki şimdi mesala palavra konusu saçma deseydin tamam da sağır duymaz uydurur oyunu neredeyse tüm forumlarda var - - - Eklendi - - - bu arada bu mesajda Türkçe katili olmuşum
asigsasi' Alıntı: hepsi de Genişletmek için tıkla ... olmadi ki şimdi mesala palavra konusu saçma deseydin tamam da sağır duymaz uydurur oyunu neredeyse tüm forumlarda var - - - Eklendi - - - bu arada bu mesajda Türkçe katili olmuşum
asigsasi Üye Symbian Pro' Alıntı: olmadi ki şimdi mesala palavra konusu saçma deseydin tamam da sağır duymaz uydurur oyunu neredeyse tüm forumlarda var - - - Eklendi - - - bu arada bu mesajda Türkçe katili olmuşum Genişletmek için tıkla ... 12 yaşına göre normal
Symbian Pro' Alıntı: olmadi ki şimdi mesala palavra konusu saçma deseydin tamam da sağır duymaz uydurur oyunu neredeyse tüm forumlarda var - - - Eklendi - - - bu arada bu mesajda Türkçe katili olmuşum Genişletmek için tıkla ... 12 yaşına göre normal
achambo Üye asigsasi' Alıntı: 12 yaşına göre normal Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 12 yaş küçük mü ki önemli olan mantıklı cevap vermek, insanları bıktırmadan saçmalamak, gereksiz hareketler yapmamak(aşırı olmadıkça sıkıntı yok), insanları soğutmamak
asigsasi' Alıntı: 12 yaşına göre normal Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - 12 yaş küçük mü ki önemli olan mantıklı cevap vermek, insanları bıktırmadan saçmalamak, gereksiz hareketler yapmamak(aşırı olmadıkça sıkıntı yok), insanları soğutmamak