Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: çok sakat var Genişletmek için tıkla ... benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: netten koydum resmi Genişletmek için tıkla ... çakma s3 resmi koymuşsun
TheFenomen' Alıntı: çok sakat var Genişletmek için tıkla ... benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - Symbian Pro' Alıntı: netten koydum resmi Genişletmek için tıkla ... çakma s3 resmi koymuşsun
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ...
-qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ...
theeternal Üye -qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ... çakma s3
-qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ... çakma s3
Enes Üye -qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ... hayırdır ??
-qarapapaq-' Alıntı: benim kafa kırık biraz, enes başgan - - - Eklendi - - - çakma s3 resmi koymuşsun Genişletmek için tıkla ... hayırdır ??
Invoke Üye TheFenomen' Alıntı: hayırdır ?? Genişletmek için tıkla ... Üstüme alındım, sakat var diyince.
İhtiyar007 Üye -Battal' Alıntı: 12 yaşındaki üyeler gibi konu açtığından olmasın ... Genişletmek için tıkla ... haklısınız bayağı bi saçmaladım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
-Battal' Alıntı: 12 yaşındaki üyeler gibi konu açtığından olmasın ... Genişletmek için tıkla ... haklısınız bayağı bi saçmaladım verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
Kerim. Üye Symbian Pro' Alıntı: sürekli yaşımı soranlar hayırdır bana kız mı bulacaksınız sağolun Genişletmek için tıkla ... Daha 11-12 yaşında ne kızı?daha erken.hele bi 24 ol öyle bulalım.
Symbian Pro' Alıntı: sürekli yaşımı soranlar hayırdır bana kız mı bulacaksınız sağolun Genişletmek için tıkla ... Daha 11-12 yaşında ne kızı?daha erken.hele bi 24 ol öyle bulalım.
İhtiyar007 Üye Kerim.' Alıntı: daha erken.hele bi 24 ol öyle bulalım. Genişletmek için tıkla ... 24 yaşındayım zaten
Kerim.' Alıntı: daha erken.hele bi 24 ol öyle bulalım. Genişletmek için tıkla ... 24 yaşındayım zaten
achambo Üye -qarapapaq-' Alıntı: telefondan mı yazamıyon Genişletmek için tıkla ... evet düzeltmeye erindim