gencosman Üye Exalans' Alıntı: bu neya tren rayı döşeyin daha kolay körüklü otobüs değil tekerlekli tren olmuş bu Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bu otobüsler istanbul için özel yapılmış yani bizi kazıklamak için özellikle yapılan bişi ve gereksiz
Exalans' Alıntı: bu neya tren rayı döşeyin daha kolay körüklü otobüs değil tekerlekli tren olmuş bu Genişletmek için tıkla ... aynen öyle bu otobüsler istanbul için özel yapılmış yani bizi kazıklamak için özellikle yapılan bişi ve gereksiz
CryDaqqeR Üye Tasarım harikası bir otobüs...Ama istanbulda işe yararmı yaw çoook uzun...Ayrıca metroya daha çok önem verilse daha ii olur bence... Genişletmek için tıkla ... POWER arkadaşımıza katııyorum metro daha iyidir
Tasarım harikası bir otobüs...Ama istanbulda işe yararmı yaw çoook uzun...Ayrıca metroya daha çok önem verilse daha ii olur bence... Genişletmek için tıkla ... POWER arkadaşımıza katııyorum metro daha iyidir
schumici Üye yalnız bu konu tam 1 yıl önce açılmış. bu otobüs şu 1 yıl içinde buraya geldi mi haberi olan var mı
parson53 Üye bu otobus ist.ye gelse ne olur daha beter olacak bu otobusle gitmesi gelmesi ayrı bir dert zaten
Calaissien Üye galiba hiç haber izlemiyosunuz her iddiasına varım İstanbul'a bu otobüsten 2 tane alınmış haberlerde duydum
galiba hiç haber izlemiyosunuz her iddiasına varım İstanbul'a bu otobüsten 2 tane alınmış haberlerde duydum
xkadir61 Üye The Witch-King' Alıntı: galiba hiç haber izlemiyosunuz her iddiasına varım İstanbul'a bu otobüsten 2 tane alınmış haberlerde duydum Genişletmek için tıkla ... bende istanbulda var diye biliyorum ama hiç binmedim. sadece haberlerde görmüştüm.
The Witch-King' Alıntı: galiba hiç haber izlemiyosunuz her iddiasına varım İstanbul'a bu otobüsten 2 tane alınmış haberlerde duydum Genişletmek için tıkla ... bende istanbulda var diye biliyorum ama hiç binmedim. sadece haberlerde görmüştüm.
_-_-_-ahmet-_-_ Üye hacker_akbal' Alıntı: ist de nasıl dolaşacak ki bu :d Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyom istanbulda bu yerinden kıpırdayamaz
hacker_akbal' Alıntı: ist de nasıl dolaşacak ki bu :d Genişletmek için tıkla ... arkadaşa katılıyom istanbulda bu yerinden kıpırdayamaz
orgeneral2203 Üye yalnız 220 değil 400 kişi sığdırıyorlar buna. 2008 model mercedes conecto bile 300 kişi alıyor.
_-_-_-ahmet-_-_ Üye Kardeş istanbulda bunun gidecegi yol yok nerede gidecekse iki köprü üzerinde gider artık
xkadir61 Üye _-_-_-ahmet-_-_' Alıntı: Kardeş istanbulda bunun gidecegi yol yok nerede gidecekse iki köprü üzerinde gider artık Genişletmek için tıkla ... bu otobüslerden yüzlercesi. mecidiyeköyden avcılara kadar seferlere başlayalı çok oldu.
_-_-_-ahmet-_-_' Alıntı: Kardeş istanbulda bunun gidecegi yol yok nerede gidecekse iki köprü üzerinde gider artık Genişletmek için tıkla ... bu otobüslerden yüzlercesi. mecidiyeköyden avcılara kadar seferlere başlayalı çok oldu.
xkadir61 Üye van_hoijdonk' Alıntı: Hala gelemedi... Bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... yaw nasıl gelmedi bu metrobüs denilen zımbırtı bu değilmi
van_hoijdonk' Alıntı: Hala gelemedi... Bekliyoruz. Genişletmek için tıkla ... yaw nasıl gelmedi bu metrobüs denilen zımbırtı bu değilmi
van_hoijdonk Emekli Yönetici Metrobüs denen zımbırtı ama şuanda kullanılan metrobüsler gerçeği değil ki. Gerçek metrobüs henüz gelmedi. Şuanda kullanılanlar normal mercedes araçlar.
Metrobüs denen zımbırtı ama şuanda kullanılan metrobüsler gerçeği değil ki. Gerçek metrobüs henüz gelmedi. Şuanda kullanılanlar normal mercedes araçlar.