21 Aralık 2012

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

pelın_

o Mayaları bulmak lazım he
atıp tutmuşlar anca

Konu Sahibi
bizde anlamıyoruz zaten

Tepkiler: u_cosar
bu mayalar ne ayak arkadaş zamanında bi işi becerememişler şimdi millet maallakta daha dabbe gelecek deccal ortaya çıkacak da ohoo en az 40 yıl daha yaşarız

Tepkiler: vapur dumanı
eee evet. nerde kalmıştık ?

Konu Sahibi
annemle konuşuyoruz bu konuyu..ben korkuyorum dedim.Günahın aldı başını gidiyo tabi korkarsın dedi

Mayalara geldik..

Ya kızım aya nedir ya güldürmeyin insanı İnanmayın böyle şeylere ..

ya aslında dinimizde var olan şeyler dışındakilere inanmam.ama bu sefer gerildim bi nedense

İlluminati hakkındaki yazılarımı takip ediyosan korkmana gerek yok Hepsi bir kurgudan ibaret. Onlar bizim bilmemiz,korkmamız gerekenleri bize enjekte etti. Simdide meyvelerini yiyorlar Daha doğrusu yiyecekler

Konu Sahibi

İlluminati hakkındaki yazılarımı takip ediyosan korkmana gerek yok Hepsi bir kurgudan ibaret. Onlar bizim bilmemiz,korkmamız gerekenleri bize enjekte etti. Simdide meyvelerini yiyorlar Daha doğrusu yiyecekler

illüminati hakkında bi süre sıkı takiplerim oldu benimde..Baktım çok etkiliyor hayatımı.bi şekilde uzak durmaya çalışıyorum ama bu içimdeki korkuyu atamıyorum nedense o da ayrı tabi

Bence en kısa zamanda bi Psikolog'a görün

DiaBLoS

Admin
İtiraf ediyorum o maya benim ...

Tepkiler: ia.phlvn ve vapur dumanı
Zaman yaklaştığı için araştırıyorum da, gerçekliği olabilir mi sizce arkadaşlar. Sizlerin düşünceleri nedir bu konuda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...