ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Corvette çok ayrı zaten, Stringay muhteşem olmuş.benim için mustang bir adım öndeydi artık camaro ve corvette
tasarım olarak zr1 daha hoşuma gidiyorCorvette çok ayrı zaten, Stringay muhteşem olmuş.
Stringay bende hayranlık uyandırdı.tasarım olarak zr1 daha hoşuma gidiyor
Autoshow dergisi ise bende begenmemistim oradadergide güzel durmuyordu ama güzelmiş baktım şimdi
aynen okan altan yapmıştı incelemeyiAutoshow dergisi ise bende begenmemistim orada
Bayağı eski bir sayı tam hatırlamıyorum.aynen okan altan yapmıştı incelemeyi
insan heves etmiyo değil abi abd de bu arabanın shelby gt500 modeli 56.000 dolarBinen biniyor, gücü yetmeyende ne güzel arabaymış deyip geçiyor Ardacım
Doğrudur kardeşim, abimde fransada Audiye biniyor ikinci elini 6000avroya almıştı, burada aynı aracın ikinci el fiyatı 80.000'in üzerinde.insan heves etmiyo değil abi abd de bu arabanın shelby gt500 modeli 56.000 dolar
öyle abi be ülkemizde %130 ötv olunca galerici karı vs araba iki katına hatta bazı markalarada iki katı fiyatına Türkiye'ye geliyorDoğrudur kardeşim, abimde fransada Audiye biniyor ikinci elini 6000avroya almıştı, burada aynı aracın ikinci el fiyatı 80.000'in üzerinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?