Bab-ı Umut Üye Kendi adıma yazmam gerekirse eğer, gerçekten çok sevindim. Tüm adminlerime, destekleyen moderatör ve editörlere sonsuz teşekkür ederim. Konuyu açtığınızda doğrusu çok şaşırdım. Gerçekten ayın üyesi olmaya layıkmıyım diye kendimi sorguladım doğrusu. Her şey için teşekkür.
Kendi adıma yazmam gerekirse eğer, gerçekten çok sevindim. Tüm adminlerime, destekleyen moderatör ve editörlere sonsuz teşekkür ederim. Konuyu açtığınızda doğrusu çok şaşırdım. Gerçekten ayın üyesi olmaya layıkmıyım diye kendimi sorguladım doğrusu. Her şey için teşekkür.
Bab-ı Umut Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Tebrikler. Nick enteresanmış. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
OttomaN TigeR' Alıntı: Tebrikler Genişletmek için tıkla ... teknolojibaronu' Alıntı: Tebrikler. Nick enteresanmış. Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler.
mürteza16 Üye Tebrik ederim. Bence ayın üyesi olmayı hak eden birisiydi. [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Tebrikler Son zamanlarda çoüunlukla pek karşımıza çıkmayan kişiler oluyor Genişletmek için tıkla ... @Bab-ı Umut 'u tanımak için android uygulamalara girmen yeterli.
Tebrik ederim. Bence ayın üyesi olmayı hak eden birisiydi. [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Tebrikler Son zamanlarda çoüunlukla pek karşımıza çıkmayan kişiler oluyor Genişletmek için tıkla ... @Bab-ı Umut 'u tanımak için android uygulamalara girmen yeterli.
Bab-ı Umut Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Tebrikler Son zamanlarda çoüunlukla pek karşımıza çıkmayan kişiler oluyor Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Tebrik ederim. Bence ayın üyesi olmayı hak eden birisiydi. @Bab-ı Umut 'u tanımak için android uygulamalara girmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... Tüm arkadaşlara ve size tekrar teşekkür ederim.
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Tebrikler Son zamanlarda çoüunlukla pek karşımıza çıkmayan kişiler oluyor Genişletmek için tıkla ... mürteza16' Alıntı: Tebrik ederim. Bence ayın üyesi olmayı hak eden birisiydi. @Bab-ı Umut 'u tanımak için android uygulamalara girmen yeterli. Genişletmek için tıkla ... Tüm arkadaşlara ve size tekrar teşekkür ederim.