Bahadir_fb Üye messevim' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim. Ama ana sayfada hala eski ayın üyesinin ismi var Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum ozan kararsiz kalmis. Erolla su anda kavga ediyorlarmis ayin üyeliği icin o yuzden oyle, bakalim kim kazanacak umarim erol kazanır
messevim' Alıntı: Hayırlı olsun kardeşim. Ama ana sayfada hala eski ayın üyesinin ismi var Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum ozan kararsiz kalmis. Erolla su anda kavga ediyorlarmis ayin üyeliği icin o yuzden oyle, bakalim kim kazanacak umarim erol kazanır
KayraBey Üye Bahadir_fb' Alıntı: Tesekkurler dostum ozan kararsiz kalmis. Erolla su anda kavga ediyorlarmis ayin üyeliği icin o yuzden oyle, bakalim kim kazanacak umarim erol kazanır Genişletmek için tıkla ... Erol şırdanı gösterdi mi olay biter
Bahadir_fb' Alıntı: Tesekkurler dostum ozan kararsiz kalmis. Erolla su anda kavga ediyorlarmis ayin üyeliği icin o yuzden oyle, bakalim kim kazanacak umarim erol kazanır Genişletmek için tıkla ... Erol şırdanı gösterdi mi olay biter
Bahadir_fb Üye Dede' Alıntı: Erol şırdanı gösterdi mi olay biter Genişletmek için tıkla ... Rahatladim simdi elmasimi kimseye vermem kiymetlimss
Dede' Alıntı: Erol şırdanı gösterdi mi olay biter Genişletmek için tıkla ... Rahatladim simdi elmasimi kimseye vermem kiymetlimss
Emrgncy Üye Nihayet Tebrikler Bahadır, Bence bu zamana kadar beklemeleri senin eski nick ten olsa gerek YarenDede diye nick mi olur la
Nihayet Tebrikler Bahadır, Bence bu zamana kadar beklemeleri senin eski nick ten olsa gerek YarenDede diye nick mi olur la
Bahadir_fb Üye Emrgncy112' Alıntı: Nihayet Tebrikler Bahadır, Bence bu zamana kadar beklemeleri senin eski nick ten olsa gerek YarenDede diye nick mi olur la Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum Aynen eski nicke uyuz olmuslardi kesin Neyseki en sonun da farkına vardimda hesabı kapattim yoksa bi 5 yil daha beklerdim, lanetli hesap
Emrgncy112' Alıntı: Nihayet Tebrikler Bahadır, Bence bu zamana kadar beklemeleri senin eski nick ten olsa gerek YarenDede diye nick mi olur la Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum Aynen eski nicke uyuz olmuslardi kesin Neyseki en sonun da farkına vardimda hesabı kapattim yoksa bi 5 yil daha beklerdim, lanetli hesap
Bahadir_fb Üye @Eren' Alıntı: Tebrikler YarenDede noldu Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum Kapattim o hesabı, sitedeki agirligini tasiyamadim agir geldi
@Eren' Alıntı: Tebrikler YarenDede noldu Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum Kapattim o hesabı, sitedeki agirligini tasiyamadim agir geldi
Bahadir_fb Üye İhtiyar007' Alıntı: Sonunda Tebrikler abi Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum elmasi kaptim sonunda
İhtiyar007' Alıntı: Sonunda Tebrikler abi Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler dostum elmasi kaptim sonunda
Bahadir_fb Üye OttomaN TigeR' Alıntı: Tebrikler dostum. Genişletmek için tıkla ... Tesekkurler Gokcen
Oğuzhan Üye Bahadir_fb' Alıntı: Tesekkurler oguzhan sitede goremiyoruz artik seni konuya ugramazsin diyordum gordugume sevindim Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra böyle abi. Eski aktiflik dönemlerim bitti. Ayın üyesi konularına hep bakarım. Bakıp da sinir olmak için. Fakat aylar sonra gerçekten hakeden birini yani seni ayın üyesi yapmışlar. Gerçekten çok mutlu oldum.
Bahadir_fb' Alıntı: Tesekkurler oguzhan sitede goremiyoruz artik seni konuya ugramazsin diyordum gordugume sevindim Genişletmek için tıkla ... Bundan sonra böyle abi. Eski aktiflik dönemlerim bitti. Ayın üyesi konularına hep bakarım. Bakıp da sinir olmak için. Fakat aylar sonra gerçekten hakeden birini yani seni ayın üyesi yapmışlar. Gerçekten çok mutlu oldum.