2013 Sigara Zamları - Güncel Sigara Fiyatları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bazı sigaralara zam gelmedi (Lucky Strike, Kent..)
Bazıları da ilk açıklanan fiyatın 50 kuruş altında satışa çıktı. İlk açıklanan fiyatta Muratti 7,75'ti, şimdi 7,50'ye satılıyor. Ama çoğu ilk açıklanan şekilde.

Arda, benimki de 7,50 olmuş.

Babam ilk zamları duyduğunda bırakcam diyodu, 3 gündür hala son paketim deyip duruyor
Ne mübarek paketmiş ki içiyor içiyor hala bitmedi

Tepkiler: Samsunspor ve __xXx__

__xXx__

Üye

sende bırak bence hacı canınıza yazık

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Bırak demekle olsaydı cümle alem bırakmıştı şimdiye aga. İllet bişey cidden zor zor bırakmak.

doctorrr

Üye
Babam 20 senelik keşti valla bıraktı yani isteyince oluyor. Adam çekerdi böyle üflemezdi bekletirdi

Arkadaş dün marlboro yu 9 tl ye almıs bu nasıl is ?
Bende 9 TL'ye aldım

- - - Eklendi - - -

Sigara beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bağımlısı değilim 4-5 gün içmiyorum sonra 3-4 tane içiyorum öyle öyle. Hem insanı sigara öldürmez. Sigarayı insan neden içer ? Stresten, dertten. Günümüzün en büyük hastalığı ise stres ne yazık ki.

osicik

Üye
bişey söyliyimde siz de kendinizi kötü hissedin ben 10 sene önce ne var canım istesem bırakırım diyordum bırakamazsın dediklerinde bırakmak istemiyorum falan derdim bi kere bi denedim bırakamadım anladım ki sigaranın esiri olmuşum o gündür kendimi kötü hissediyorum sizde deneyin görün....

doctorrr

Üye
Siz onu boşverin de alkole ÖTV zammı geldi geçen abiler...

ben stres için içmiyorum
tadı ve dumanının rengi hoşuma gittiği için içiyorum

Içmeyin şu mereti yarın görürsünüz diyeceğim ama beni mi dinleyecekler diyorum içimden..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...