2012 Milli Piyango Biletinize İkramiye Geldi Mi?

bende bilet alanlardanım ama amorti bile çıkmadı vallahi fazlasında gözüm yoktu 5000 tl borcum var maaşım düşük olduğu için kapatamadım onu kapatsatdım gerisini dağıtacaktım ama çıkmadı amorti bile çıkmadı

DiaBLoS

Admin

Seneye bol şanslar

kraldost

Üye
bana tam on milyon çıktı tabi eski para ile yani amortiiii

minoo

Üye
Müdahale etmeyeyim diyorum, bir kaç mesaj ile konu kapanır diyorum ama beni mecbur bırakıyorsunuz.
Konu şu an "milli piyango biletinize ikramiye geldi mi?" başlığından çıkıp "milli piyango haram mıdır?" muhabbetine girdi.
Sonra da suçlu ben oluyorum.

Konu ile alakasız yorumlar silinmiştir arkadaşlar!

SHS

Üye
bilet alamadıkki, iyiki alamamışım amorti bile çıkmazdı

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
son mesajları göremedim neyse konuyu bir daha saptırmayalım ee daha daha

amorti çıktı şaka maka ama büyük ikramiye çıkan adama sevindim.Çiftçi emeklisiymiş sanırım umarım iyi değerlendirir ama erken çıktı piyasaya yerler şimdi onu

teşekkür ederim minoo kardeşim. hiçbir konuya alakasız mesaj yazmayacağımı bilmenizi isterim. fakat, mesele dini bir hükmün çarpıtılması olunca, bir müslüman olarak buna mecbur kaldığımı anlayışla karşılamazını beklerim. ve bu duruma istemeden de olsa sebebiyet verdiğim için özür dilerim.

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
Benim biletimde son rakam tuttu 36 TL
Ama biletim çeyrekti. Bu da demek oluyor ki sigara ve sakız param
Muratti : 6,5 TL
Vivident : 2,5 TL

6,5 + 2,5 = 9 TL

SHS

Üye
gerçekten erken çıkmış ortaya, akrabaları çoğalır hemen

Türe

Üye

ben almadım almam da

bilet almayanlar konuya yazmasın

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
konu başlığı:"[h=1]2012 Milli Piyango Biletinize İkramiye Geldi Mi?"[/h]dikkat ederseniz alıp almamanızı konuşmuyoruz bilet almışsınız da çıkmış mı? almayan almaz almak zorunda da değil sonuç olarak alan almayana ben niye aldım da sen niye almamazlık etmedin demez yani almayan alana almasaydın demezse alan da almayana almadın demez

minoo

Üye
O zaman niye bilet aldn

SHS

Üye
felsefik bi görüş by MerTurkizM