bydexer Üye 'Lorelai' Alıntı: Bence kötü geçti. Umarım bu yıl güzel geçer. Genişletmek için tıkla ... Umarız efenim,İnşallah
'Lorelai' Alıntı: Bence kötü geçti. Umarım bu yıl güzel geçer. Genişletmek için tıkla ... Umarız efenim,İnşallah
greenmile Üye guzel gecti mutluyum,huzurluyum,rahatim,sevdiklerim yanimdaydi sevmediklerim arkamda daha ne olsun
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Ben 2011den hiçbirşey anlamadım Askerliğim bitti çok şükür . İz bırakan nokta sadece bu ...
LuckyDALT0N Üye Trafik kazası yaptık kafamı sol arka cama vurarak yardım kaburgam zedelendi ama bişey olmadı
fullwar Üye DiaBLoS' Alıntı: Ben 2011den hiçbirşey anlamadım Askerliğim bitti çok şükür . İz bırakan nokta sadece bu ... Genişletmek için tıkla ... Tüm hayatımda askerlik kadar iz bırakan birşey yoktur. 15 ayımı götürdüğü için hep anarım kendisini.
DiaBLoS' Alıntı: Ben 2011den hiçbirşey anlamadım Askerliğim bitti çok şükür . İz bırakan nokta sadece bu ... Genişletmek için tıkla ... Tüm hayatımda askerlik kadar iz bırakan birşey yoktur. 15 ayımı götürdüğü için hep anarım kendisini.
Türe Üye Evet misal lise hayatımın ılk 100 unu lıse 2 de hem de fızıkten hem de bızım okulun en ıyı fızık hocasından aldım adama bana klasık yaptıgım sınavlarda ılk 100 alan kısısın tebrık ederım dedı benım ego tavan tabii
Evet misal lise hayatımın ılk 100 unu lıse 2 de hem de fızıkten hem de bızım okulun en ıyı fızık hocasından aldım adama bana klasık yaptıgım sınavlarda ılk 100 alan kısısın tebrık ederım dedı benım ego tavan tabii
'Davut Üye 2011 Benim İçin Çok iyi Geçti İz Bırakan bir şey oldu Çok Güzel bir şeydi ... 2012 içinde Hayırl ne ise o olsun...
2011 Benim İçin Çok iyi Geçti İz Bırakan bir şey oldu Çok Güzel bir şeydi ... 2012 içinde Hayırl ne ise o olsun...
AHMED... Üye dün gibi geldi geçti gecen sene de yıl başına gece vardiyasinda denk geldi bu yıl da şans ışte kaç yıldır yıl başında evimde oturmak nasip olmadı ----------Eklendi @ 18:20:33 ---------- Yazıldı @ 18:19:22 ---------- greenmile' Alıntı: guzel gecti mutluyum,huzurluyum,rahatim,sevdiklerim yanimdaydi sevmediklerim arkamda daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... inşallah bu yılda böyle olur senin için :-) ----------Eklendi @ 18:21:34 ---------- Yazıldı @ 18:20:33 ---------- kraldost' Alıntı: berbat geçti kardeş valla hiç böyle bir kötü senem olmadı insallah 2012 hepimize hayırlı olur Genişletmek için tıkla ... inşallah cümleten :-)
dün gibi geldi geçti gecen sene de yıl başına gece vardiyasinda denk geldi bu yıl da şans ışte kaç yıldır yıl başında evimde oturmak nasip olmadı ----------Eklendi @ 18:20:33 ---------- Yazıldı @ 18:19:22 ---------- greenmile' Alıntı: guzel gecti mutluyum,huzurluyum,rahatim,sevdiklerim yanimdaydi sevmediklerim arkamda daha ne olsun Genişletmek için tıkla ... inşallah bu yılda böyle olur senin için :-) ----------Eklendi @ 18:21:34 ---------- Yazıldı @ 18:20:33 ---------- kraldost' Alıntı: berbat geçti kardeş valla hiç böyle bir kötü senem olmadı insallah 2012 hepimize hayırlı olur Genişletmek için tıkla ... inşallah cümleten :-)