minoo Üye Revengeful' Alıntı: Almanya nın neden olmamasını istiyorsunki... Genişletmek için tıkla ... siyasi qeçen sene az mı yaktılar Türk evlerini bi de kupayı onların mı almasnı isticem
Revengeful' Alıntı: Almanya nın neden olmamasını istiyorsunki... Genişletmek için tıkla ... siyasi qeçen sene az mı yaktılar Türk evlerini bi de kupayı onların mı almasnı isticem
Revengeful Emekli Yönetici Vallah ben bi tek mesut onlarda diye onları destekliyorum yoksa desteklemem
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Vallah ben bi tek mesut onlarda diye onları destekliyorum yoksa desteklemem Genişletmek için tıkla ... tamam öyle de adam ben Türküm demiyo ki Türk milli takımı çaqrdı qelmedi adam.bunun dha nesi kazansın ki --------------- Ekleme --------------- djsalih91' Alıntı: hollanda-uruguay ne olur tüyo verin Genişletmek için tıkla ... Uruquay 2-1 alır
Revengeful' Alıntı: Vallah ben bi tek mesut onlarda diye onları destekliyorum yoksa desteklemem Genişletmek için tıkla ... tamam öyle de adam ben Türküm demiyo ki Türk milli takımı çaqrdı qelmedi adam.bunun dha nesi kazansın ki --------------- Ekleme --------------- djsalih91' Alıntı: hollanda-uruguay ne olur tüyo verin Genişletmek için tıkla ... Uruquay 2-1 alır
Revengeful Emekli Yönetici Türküm demesine gerek yokki zaten herkes onun Türk olduğunu biliyor Almanyada hatta dünyada...
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Türküm demesine gerek yokki zaten herkes onun Türk olduğunu biliyor Almanyada hatta dünyada... Genişletmek için tıkla ... olmasın Almanlar bn istemiyorm
Revengeful' Alıntı: Türküm demesine gerek yokki zaten herkes onun Türk olduğunu biliyor Almanyada hatta dünyada... Genişletmek için tıkla ... olmasın Almanlar bn istemiyorm
minoo Üye djsalih91' Alıntı: dalgamı geçiyon hollanda dedim + lugano ve suarez yok Genişletmek için tıkla ... hadi bakalm
djsalih91' Alıntı: dalgamı geçiyon hollanda dedim + lugano ve suarez yok Genişletmek için tıkla ... hadi bakalm
Perfect! Üye ya hollanda -almanya final kaç gündir diyorum hatta almanya ispanyaya da 4 ta attırıvercek
minoo Üye djsalih91' Alıntı: nedense bende de öyle bi his var uruguay boş gitmicek sanki ama çok eksiği var Genişletmek için tıkla ... bana yukardan qeldi abi biliyorm ben
djsalih91' Alıntı: nedense bende de öyle bi his var uruguay boş gitmicek sanki ama çok eksiği var Genişletmek için tıkla ... bana yukardan qeldi abi biliyorm ben
Winning Eleven Üye minoo' Alıntı: siyasi qeçen sene az mı yaktılar Türk evlerini bi de kupayı onların mı almasnı isticem Genişletmek için tıkla ... FutbolcuLarmı Yaktı ?
minoo' Alıntı: siyasi qeçen sene az mı yaktılar Türk evlerini bi de kupayı onların mı almasnı isticem Genişletmek için tıkla ... FutbolcuLarmı Yaktı ?