Perfect! Üye militoyu göremedik ki hem messi de oynayamadı yani militoda girseydi hiç bişey yapamayabilirdi
Perfect! Üye jeki01' Alıntı: ispanya Genişletmek için tıkla ... yaw ispanya yazıp durmayın bi maç oynansın ya tmm görez 2 gün sonra hem hollanda olcak
jeki01' Alıntı: ispanya Genişletmek için tıkla ... yaw ispanya yazıp durmayın bi maç oynansın ya tmm görez 2 gün sonra hem hollanda olcak
Hkn's Üye minoo' Alıntı: Brezilya olcak Genişletmek için tıkla ... galiba sarhosuz hadi içelim Arjantin olacak
minoo Üye SadeceMuamma' Alıntı: galiba sarhosuz hadi içelim Arjantin olacak Genişletmek için tıkla ... mecaz yaptm zaten elendqni biliyorm heralde
SadeceMuamma' Alıntı: galiba sarhosuz hadi içelim Arjantin olacak Genişletmek için tıkla ... mecaz yaptm zaten elendqni biliyorm heralde
yyyaavvuuzzz Üye almanya durmaz daha arjantine 4 tane sallayan takım bu kupanında şampıyonu olur bnce
manyet.k Üye evet bana espri yaptı diyenler gördüler..biz birşey biliyoruz da söylüyoruz ve sırada ispanya var ve diyorum ki maçı almanya kazanacak farklı bir skor olmasada kazanacak
evet bana espri yaptı diyenler gördüler..biz birşey biliyoruz da söylüyoruz ve sırada ispanya var ve diyorum ki maçı almanya kazanacak farklı bir skor olmasada kazanacak
minoo Üye halil09' Alıntı: hollanda alıcak işte minnoş sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Uruquay olsn be sana inat
halil09' Alıntı: hollanda alıcak işte minnoş sıkma canını Genişletmek için tıkla ... Uruquay olsn be sana inat