Hkn's Üye 120 dk neydi o oyle kacan penaltı suarez cok akıllı cıktı turn baslamadan Hollanda-arjantın fınal oynar demıstım tutacak mı dur bakalım
120 dk neydi o oyle kacan penaltı suarez cok akıllı cıktı turn baslamadan Hollanda-arjantın fınal oynar demıstım tutacak mı dur bakalım
Atakan Üye kingmor' Alıntı: portakallar şampıyon olcak aha buraya yazdım Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: hollanda hertürlü Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: ben 9-10 yaşından beri hollanda taraftarıyım hep destekledim bu sene alsınlar kupayı artık Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: hadi bakalm berazlyayı eledi dye şahlandırdınz be hemen Genişletmek için tıkla ... Yaa bakın yarı finale kalınca tahmin yapmak ne kadar kolay oluyor Atakan' Alıntı: Favorim Hollanda.Finali de Hollanda-Arjantin oynar gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ...
kingmor' Alıntı: portakallar şampıyon olcak aha buraya yazdım Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: hollanda hertürlü Genişletmek için tıkla ... halil09' Alıntı: ben 9-10 yaşından beri hollanda taraftarıyım hep destekledim bu sene alsınlar kupayı artık Genişletmek için tıkla ... minoo' Alıntı: hadi bakalm berazlyayı eledi dye şahlandırdınz be hemen Genişletmek için tıkla ... Yaa bakın yarı finale kalınca tahmin yapmak ne kadar kolay oluyor Atakan' Alıntı: Favorim Hollanda.Finali de Hollanda-Arjantin oynar gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla ...
Revengeful Emekli Yönetici 3 diyelim --------------- Ekleme --------------- 4 --------------- Ekleme --------------- Bizim adam olmasa almanlar zor yenerdi
3 diyelim --------------- Ekleme --------------- 4 --------------- Ekleme --------------- Bizim adam olmasa almanlar zor yenerdi
Winning Eleven Üye minoo' Alıntı: Hanqi som aqzli demsti bikac qün ónce almanya arjantne 4 atcakms diye Genişletmek için tıkla ... Arjantin - 0 Almanya - 4 --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: o çoook zor işte Genişletmek için tıkla ... ama oLdu ..
minoo' Alıntı: Hanqi som aqzli demsti bikac qün ónce almanya arjantne 4 atcakms diye Genişletmek için tıkla ... Arjantin - 0 Almanya - 4 --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: o çoook zor işte Genişletmek için tıkla ... ama oLdu ..
Perfect! Üye minoo' Alıntı: Hollanda elenince qörcm bn sni Genişletmek için tıkla ... kupa gelicek bence
Hkn's Üye halil09' Alıntı: kupa gelicek bence Genişletmek için tıkla ... Hollandayı tutuyorum en basından bu yana ztn kupa baslamadan önce Hollanda ile Ganaya idddaada sampıyon olur die oynadm.Gana elendı Hollanda kaldı ama yinede lugano ıcın Uruguayı tutacam
halil09' Alıntı: kupa gelicek bence Genişletmek için tıkla ... Hollandayı tutuyorum en basından bu yana ztn kupa baslamadan önce Hollanda ile Ganaya idddaada sampıyon olur die oynadm.Gana elendı Hollanda kaldı ama yinede lugano ıcın Uruguayı tutacam
haltie Üye olur canım arjantin vatandaşı değiliz üzülelim .turnuvadan önce oydu favorimiz yoksa oyanan futbola göre seçmedik
olur canım arjantin vatandaşı değiliz üzülelim .turnuvadan önce oydu favorimiz yoksa oyanan futbola göre seçmedik