Hkn's Üye İspanya da hiç umut yok,Şili Brezilyayı bugun eler umarım,diyecektim ki Şili şimdi Şuan gol yedi
haltie Üye SadeceMuamma' Alıntı: İspanya da hiç umut yok,Şili Brezilyayı bugun eler umarım,diyecektim ki Şili şimdi Şuan gol yedi Genişletmek için tıkla ... valla yendi final arjantin brezilyamı acaba
SadeceMuamma' Alıntı: İspanya da hiç umut yok,Şili Brezilyayı bugun eler umarım,diyecektim ki Şili şimdi Şuan gol yedi Genişletmek için tıkla ... valla yendi final arjantin brezilyamı acaba
Hkn's Üye Brezilya Hollanda ile yapacak ben Bu sefer Hollandanın şeytanın bacagını kırar diye düşünüyorum Arjantın-Hollanda olabılır
Brezilya Hollanda ile yapacak ben Bu sefer Hollandanın şeytanın bacagını kırar diye düşünüyorum Arjantın-Hollanda olabılır
haltie Üye Hollanda da iyi ama Almanya uruguayda iş yapar bu turnuvada(almanya arjantinle eşleşmese finale giderdi ki elerse arjantini finale gider zaten)
Hollanda da iyi ama Almanya uruguayda iş yapar bu turnuvada(almanya arjantinle eşleşmese finale giderdi ki elerse arjantini finale gider zaten)
minoo Üye manyet.k' Alıntı: almanya arjantinede 4 tane sallayack... Genişletmek için tıkla ... espri yaptı arkadaş --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: valla yendi final arjantin brezilyamı acaba Genişletmek için tıkla ... bnce de
manyet.k' Alıntı: almanya arjantinede 4 tane sallayack... Genişletmek için tıkla ... espri yaptı arkadaş --------------- Ekleme --------------- haltie' Alıntı: valla yendi final arjantin brezilyamı acaba Genişletmek için tıkla ... bnce de
arslansem Üye İspanya tahmin ettiğim gibi çok iyi toparlandı ve benim gözümde en büyük aday haline geldi dün maçtan sonra Kötü başlayıp iyi bitirmek en iyisidir her zaman
İspanya tahmin ettiğim gibi çok iyi toparlandı ve benim gözümde en büyük aday haline geldi dün maçtan sonra Kötü başlayıp iyi bitirmek en iyisidir her zaman
haltie Üye minoo' Alıntı: En baştan beri onu dyorz ztn 2miz kartalm Genişletmek için tıkla ... anlıyoruz ya