minoo Üye hyr bn barca fln deil direk Messi'ye hayranım yok içmden arjantin qeçtiqi içn diyorum ben --------------- Ekleme --------------- ya da arjantin'in olmasnı istedqm içn..
hyr bn barca fln deil direk Messi'ye hayranım yok içmden arjantin qeçtiqi içn diyorum ben --------------- Ekleme --------------- ya da arjantin'in olmasnı istedqm içn..
ภคŦเz Üye Bence Arjantin'in bu kadar sıkı rakipler arasında fazla şansı yok Messi bence çok abartılıyo
haltie Üye arjantin her zaman adaydır dünya kupasına messiyle alakası yok ama messide şansını etkiler tabiki dünyanın yaşayan en iyi oyuncusu o takımda şuan
arjantin her zaman adaydır dünya kupasına messiyle alakası yok ama messide şansını etkiler tabiki dünyanın yaşayan en iyi oyuncusu o takımda şuan
ภคŦเz Üye haltie' Alıntı: arjantin her zaman adaydır dünya kupasına messiyle alakası yok ama messide şansını etkiler tabiki dünyanın yaşayan en iyi oyuncusu o takımda şuan Genişletmek için tıkla ... katılıyorum Arjantinde Messi var diye Arjantin şampiyon diyen arkadaşlarımız var ancak gelelimki maçlar bir kişinin oynamasıyla kazanılmıyor
haltie' Alıntı: arjantin her zaman adaydır dünya kupasına messiyle alakası yok ama messide şansını etkiler tabiki dünyanın yaşayan en iyi oyuncusu o takımda şuan Genişletmek için tıkla ... katılıyorum Arjantinde Messi var diye Arjantin şampiyon diyen arkadaşlarımız var ancak gelelimki maçlar bir kişinin oynamasıyla kazanılmıyor
manyet.k Üye alamanya aachenavustralya karşısında panzerler kasırga gibi esti ve izleyenlere büyük keyif verdi favorim almanyaaa germany deutschland duitsland birde dikkatimi şu dürtükledi kimse son şampiyon italya dememiş!!!
alamanya aachenavustralya karşısında panzerler kasırga gibi esti ve izleyenlere büyük keyif verdi favorim almanyaaa germany deutschland duitsland birde dikkatimi şu dürtükledi kimse son şampiyon italya dememiş!!!
Revengeful Emekli Yönetici İspanya demiştim. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Son değişmez kararım Arjantin.Hatta Arjantin-Brezilya finali görüyorum
İspanya demiştim. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Son değişmez kararım Arjantin.Hatta Arjantin-Brezilya finali görüyorum
haltie Üye evet büyük ihtimal o olucak.herkes ispanya demişti ama biliyordum isğanyanın böyle olacağını ben. yarı final arjantin brezilya uruguay şili
evet büyük ihtimal o olucak.herkes ispanya demişti ama biliyordum isğanyanın böyle olacağını ben. yarı final arjantin brezilya uruguay şili
minoo Üye Revengeful' Alıntı: İspanya demiştim. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Son değişmez kararım Arjantin.Hatta Arjantin-Brezilya finali görüyorum Genişletmek için tıkla ... bşey biliyorz da konuşuyorz dmi koçum en baştan beri Arjantin diyorm messi diyolar bna
Revengeful' Alıntı: İspanya demiştim. Ama beni hayal kırıklığına uğrattı. Son değişmez kararım Arjantin.Hatta Arjantin-Brezilya finali görüyorum Genişletmek için tıkla ... bşey biliyorz da konuşuyorz dmi koçum en baştan beri Arjantin diyorm messi diyolar bna
Winning Eleven Üye minoo' Alıntı: çok heyecanlı.. Genişletmek için tıkla ... evttt hele bgnkü almanya ingiltere maçı..
minoo Üye Winning Eleven' Alıntı: evttt hele bgnkü almanya ingiltere maçı.. Genişletmek için tıkla ... qördk İnqiltereyi fena oldu
Winning Eleven' Alıntı: evttt hele bgnkü almanya ingiltere maçı.. Genişletmek için tıkla ... qördk İnqiltereyi fena oldu