2008 - :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
2008 - :)
2008 de üyelik almışım. Diğer bazı siteler gibi sadece download için fakat zaman zaman bakıyorum da bu site çok farklı gerçekten bir ortam farkı var o yüzden uzun zamandır aktif olmaya çalışıyorum. Kimse birbirini kırmaz kötü söz söylemez paylaşımını çalıntı yapmazsa sanırım bu ortam da bozulma olmaz.
Ben Efe Sökmen - Balıkesir de yaşıyorum. Telefon sektöründe çalışıyorum.

Herkese İyi forumlar diliyorum..

Reşwan

Emekli Yönetici
Elimizden geldiğince bu konuda titiz davranmaya çaba gösteriyoruz ve daha iyi olmasını ümit ediyoruz, güzel düşünceleriniz için teşekkürler. Keyifli forumlar..

Tepkiler: efeyılmaz

[ENGİN]

Üye
ara sıra ufak tartışmalar oluyor ama buda tartışma seviyesini ayarlayamayan kişiler tarafından hakaret ve küçük düşürücü sözler sarf ediliyor.bu tarz sözleri gören üyelerde şikayet butonunu kullanmaktan çekinmemeli sonuçta yönetim her yorumu takip edemeyebilir.bu yüzden üyeler dikkatli olmak zorunda.

Hoşgeldiniz arkadaşlığın dostluğun ve en önemlisi bilginin merkezi oLan platforma Güzel slogan hoşgeldin hocam kısaca

maxibendi tarikatımıza hoşgeldin kardeşim.

Tepkiler: doctorrr
Giriş var çıkış yok Abilerimizden Gökçen Abimiz

MasteLaa

Üye
Hoş Geldin kuzum inşallah daim ve hayırlı olursun

[ENGİN]

Üye

bak orjinal oldu bu gökçen abi bu arada engin abi ufak tartışmalar deme gözünü seveyim yüz yüze olsa kavga çıkar o derece

arkadaş korkmasın diye dedim yahu neyin kavgasıysa artık hep böyle bölmeye çalıştılar bizi sağcı-solcu,türk-kürt,alevi-sunni,fenerbahçeli-galatasaraylı şimdi de iphone'cu-symbiancı-androidci kavgasına soktular bizde toplum olarak erken gaza geliyoruz MAŞALLAH

Emrgncy

Üye
Hoşgeldin Efe...

Keyifli forumlar...

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah yorumları okuyunca bile insanda bir tebessüm oluşuyor

esokmen

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...