muxo Üye Uruloki' Alıntı: benide yazın Genişletmek için tıkla ... Adam 2008den önce diyor. Sen 2008 kasımsın. Seni niye yazsınlar ki
Uruloki' Alıntı: benide yazın Genişletmek için tıkla ... Adam 2008den önce diyor. Sen 2008 kasımsın. Seni niye yazsınlar ki
Uruloki Üye muxo' Alıntı: Adam 2008den önce diyor. Sen 2008 kasımsın. Seni niye yazsınlar ki Genişletmek için tıkla ... Konuyu açan arkadaşda 2008 girişli yoksa ben mi yanlış gördüm?
muxo' Alıntı: Adam 2008den önce diyor. Sen 2008 kasımsın. Seni niye yazsınlar ki Genişletmek için tıkla ... Konuyu açan arkadaşda 2008 girişli yoksa ben mi yanlış gördüm?
muxo Üye Uruloki' Alıntı: Konuyu açan arkadaşda 2008 girişli yoksa ben mi yanlış gördüm? Genişletmek için tıkla ... Adam zaten kendisinin 2008den önce üye olduğunu söylemiyor ki. 2008den önce kayıtlı olan kaç kişiyiz diyor. Bunu foruma soruyor. Ha kendisini dahil ediyorsa yanlış yapıyor.
Uruloki' Alıntı: Konuyu açan arkadaşda 2008 girişli yoksa ben mi yanlış gördüm? Genişletmek için tıkla ... Adam zaten kendisinin 2008den önce üye olduğunu söylemiyor ki. 2008den önce kayıtlı olan kaç kişiyiz diyor. Bunu foruma soruyor. Ha kendisini dahil ediyorsa yanlış yapıyor.