Dostum Öncelikle Genç Yaşına Bak Bi Bana Bak Aramızda İki yıl var ama ben bu sene kazandım... bilmem anlatabiliyor muyum dostum depresyon mu her çeşidini bilirim ama azim edince kendini bazı şeylerden soyutlamayı başarırsan yaparsın buna eminim bak ben sitede yöneticiydim bu senenin ocağı gibi durumu belirttim siteye giremem dedim rütbemi bıraktım... bu sitede sadece zaten başka netle alakam yok sadece maxicep için neti açıyordum dedim kazancam ya 5 dk nette duracağıma 3 soru çözerim daha iyi dedim... bilmem anlatabildim mi dostum.. bu daha ilk aşama daha nelerden vazgeçtim izmirliler bilir küçük park ı bornovada oranın müdavimiydim yani herkes tanır hemen hemen beni orada geldiğimde kışınsa nescafem yaz ise curhill im ben söylemeden getirir arkadaşlar o derece tanınan biriyken gitmeyi kestim... oturdum ders çalıştım... dostum bişeyi gerçekten istiyorsan onun için çabalamalısın onun için kendini zorlamalı başka yönlere kaymamalısın... he bu arada heyecanı yenmen lazım misal ben bu sene girdiğimde ilk başta heyecanlandım ama bi 10 dk durdum sakince etrafı izledim sakinleşmeyi bekledim sonra başladım çünkü heyecandan ogru yapacağım şeyleri yanlış yapabilme ihtimalim vardı... bunun yerine 10 dk kaybetmeyi göze aldım... yanlış yapmak boş bırakmaktan daha kötüdür unutma...
neyse dostum umarım anlatabildim durumumu sana diyeceğim eminimki sende kendine şunu diyeceksin benim kazananlardan neyim eksik... sadece biraz daha fazla çalışmaya ihtiyacın var dostum...
dediğim gibi kendini zorla bazı şeylere hayır demeyi bil yeter