duscu_34 Üye Gercekten tesekkurler hepsi ise yarar guzel programlar.Kime ne gerekiyosa bi sekilde yaratmissiniz.Begninize saglik
Gercekten tesekkurler hepsi ise yarar guzel programlar.Kime ne gerekiyosa bi sekilde yaratmissiniz.Begninize saglik
sespei Üye helix player kuaraken real one player ismi geliyor ve aynı ısımde 2 program kuramıyom --------------- Ekleme --------------- bu livestream sorunlu pro yu actıktan sonra sureklı nete bağlanıyyor durduramıyom lutfen kontrol edın --------------- Ekleme --------------- niya kımse cevap vermıyo?????
helix player kuaraken real one player ismi geliyor ve aynı ısımde 2 program kuramıyom --------------- Ekleme --------------- bu livestream sorunlu pro yu actıktan sonra sureklı nete bağlanıyyor durduramıyom lutfen kontrol edın --------------- Ekleme --------------- niya kımse cevap vermıyo?????
boraaksuyek Üye çok saol --------------- Ekleme --------------- saol dostum iyi arşiv --------------- Ekleme --------------- harika olmuş eline sağlık
çok saol --------------- Ekleme --------------- saol dostum iyi arşiv --------------- Ekleme --------------- harika olmuş eline sağlık
excelance21 Üye FerreT paylaşımlarını çok beğeniyorum emin ol bu telefondan soğumaya başlamıştım ama sayende elimden bırakmıyorumm.. teşekkürler paylaşımın için bir de radyasyonu azaltan bir program olsa muhteşem olur saoll
FerreT paylaşımlarını çok beğeniyorum emin ol bu telefondan soğumaya başlamıştım ama sayende elimden bırakmıyorumm.. teşekkürler paylaşımın için bir de radyasyonu azaltan bir program olsa muhteşem olur saoll